Najluđi božićni i novogodišnji party je u Gjuri2!

BLIŽE se dva najveća tradicionalna partyija u organizaciji RNB Confusion powered by Index.hr tima. U klubu Piranha već četvrtu godinu plešemo, čestitamo i zabavljamo se u božićnom izdanju X-Mas Special. Najposjećeniji party u godini, iz godine u godinu privlači sve veći broj mladih iz cijele Hrvatske, a slike i uspomene s istog prepričavaju se mjesecima.

Na X-Mas Special partyiju svi su rado viđeni, a popis izvođača koji su proteklih godina nastupili na specijalnom izdanju X-Mas bili su: Connect, Bolesna braća, Xl, Sandra...

Tradicionalni novogodišnji tulum u pravilu je najbolji zabavni proizvod nastao iz bogate radionice RNB Confusiona. Iz godine u godinu privlači mlade iz svih dijelova Hrvatske, Slovenije, ali i one zalutale turiste koji se rado uvijek vraćaju na mjesto gdje su se dobro zabavili, upoznali nove prijatelje, zaljubili...

RNB Confusion X-MAS SPECIAL u HUMANITARNOM IZDANJU!


Božićna suradnja s Rotaract klubom Zagreb-Sesvete nastavlja s i na ovogodišnjem X-Mas partyiju, a kupnjom ulaznice od 20kn sudjelujete u akciji "stipendijom ka diplomi". Kupnjom ulaznice pomažete Djedu Božićnjaku i Rotaract klubu Zagreb-Sesvete prikupiti sredstva za dodjelu stipendije talentiranom učeniku iz Srednje škole Sesvete.
 
MISS DJ POISON IVY SPECIJALNA GOŠĆA X-MAS PARTYIJA!

Njemački "Dj bestseller", Miss Dj Poison Ivy, svojim prepoznatljivim, ultra plesnim r&b zvukom harači europskom klupskom scenom od 2000.g. Svoj prekrasan izgled smatra prednošću - zarazan osmijeh i neupitne dj vještine omogućile su joj nastupe u više od 100 klubova u više od 60 gradova. Ovo je njen prvi dolazak u Hrvatsku, a kako sama kaže, "očekuje najbolji provod, publiku i tulum". Sigurni smo da ćemo joj to i pružiti!

NEW YEAR'S EVE- PROVJERENA EKIPA, ALL INCLUSIVE, GARANTIRANA ZABAVA,  PRIMAMLJIVA CIJENA


Provjereno najbolji klupski novogodišnji tulum prema anketi "novogodišnji zadovoljni gosti" na uzorku od 500 mladih, dovoljna je garancija da i ove godine na vrijeme rezervirate svoje mjesto na vrućem plesnom podiju kluba Gjuro2.



U cijeni ulaznice od 299kn za doček R'n'B Confusion New Year's Eve powered by Index.hr u klubu Gjuro2 uključena je neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, kokteli i shootersi, šampanjac u ponoć, te bogat švedski stol s velikim izborom kanapea, toplih i hladnih predjela, glavnih jela i raznih specijaliteta u organizaciji cateringa restorana Lido. Otrovno plesne strelice nezaustavljivog dvojca  Dj-eva Oli Dobollija i Zrne pogodit će i one najtvrdokornije, a pjevat ćemo i plesati u ritmu najvećih svjetskih i domaćih r&b, funk, disco, club classics hitova.

Vaš provjereno najbolji poklon i ovog Božića i Nove Godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.