Najtraženiji anti-age tretman za postizanje blistave kože

Foto: Press

TKO KAŽE da moramo biti osuđeni na umoran izgled? Za sve one koji su zasićeni raznim kremicama, puderima i korektorima, a svoj izgled žele poboljšati na diskretan i efikasan način, i pritom izbjeći tretman filerima ili botoxom, tretman skin boosterima postao je jedan od najtraženijih tretmana za pomlađivanje, revitalizaciju i osvježavanje kože, bez rizika od "zamrznutog" efekta.

Naša koža vremenom prirodno gubi hijaluronsku kiselinu i kolagen, dok se regeneracija starenjem značajno usporava, već negdje u kasnim dvadesetim godinama. Zbog toga, skin boosteri se upotrebljavaju kako bi potaknuli prirodni odgovor organizma i pridonijeli bržem stvaranju hijalurona i kolagena.

Dentech klinika u Splitu nudi upravo ovaj tretman, koji vam omogućava dobivanje sjajnije kože, dodatnu hidrataciju i korigiranje nepravilnosti.

Što su skin boosteri?

Skin boosteri sadržavaju malu količinu hijaluronske kiseline te ostale aminokiseline koje stimuliraju fibroblaste da stvaraju kolagen i elasten te vraćaju koži njenu elastičnost, tonus i sjaj. Dok skin boosteri i fileri u podlozi imaju hijaluron, boosteri su niže gustoće i nisu primarno namijenjeni dodavanju volumena, već pomlađivanju, osvježavanju i revitalizaciji. 

Kome je namijenjen tretman skin boosterima?

Tretman skin boosterima savršen je za one koji ne žele koristiti dermalne filere ili botox, a voljeli bi postići prekrasan izgled zdrave kože. Ovaj se tretman može koristiti i u kombinaciji s dermalnim filerima, za dobivanje volumena, elastičnosti kože te odmornog izgleda lica i dekoltea. Isto tako, tretman skin boosterima preporučljivo je napraviti kako bi pripremili kožu prije sunčanja.

Koliko dugo traju rezultati tretmana?

Rezultati tretmana skin boosterima mogu trajati do 6 mjeseci, a tretirati možemo tamne krugove ispod očiju, gubitak tonusa kože, oštećenja od sunca, suhu i/ili staru kožu, bore, ožiljke od akni, kao i mnoge druge nepravilnosti. Kako bismo omogučili da rezultat traje što duže, postupak možemo ponoviti za 7-10 dana, čime se sitni nabori i bore uklanjaju u potpunosti. Za potpuni učinak, potrebna su 2-3 tretmana, nakon čega se preporuča ponavljati tretman boosterima 2 puta godišnje.

Do kraja mjeseca iskoristite promotivni paket koji uključuje 2+1 gratis tretman Jalupro skin boosterima

Jalupro skin boosteri, koje upotrebljava klinika Dentech, jedni su od najkvalitetnijih skin boostera na tržištu, proizvedeni u Švicarskoj. Ova linija proizvoda sadrži originalnu formulu koja je građena od specifičnih aminokiselina odgovornih za biološko pomlađivanje kože lica i tijela.

Jalupro Super Hydro jedan je od najučinkovitijih skin boostera na tržištu. Sadrži hijaluronsku kiselinu podijeljenu na dvije različite molekularne veličine, zbog čega ova struktura ima snažan učinak liftinga i hidratacije. Ovaj proizvod još u sebi sadržava 7 različitih aminokiselina – glicin, prolin, lizin, leucin + alanin, valin i arginin.

Jalupro HMW Pink skin boosterom moguće je tretirati područje lica, vrata i dekoltea, kako bi koža dobila elasticitet, tonus i svježinu. Koristi se za biorevitalizaciju kože, za nepravilnosti kao što su sitne bore i ožiljci. Moze se koristiti za suhu i dehidriranu kožu, tokom ljeta za kožu osušenu sunčanjem, za kožu koja je izgubila elastičnost, na kojoj se primjeti umor, a također za obnovu usana te sjaj i punoću. Idealan je za pripremu kože prije sunčanja.

Rezervirajte vaš termin u Dentech klinici u Splitu i ostvarite 2+1 gratis tretman skin boosterima

Rezervirajte vaš termin za konzultacije o tretmanu skin boosterima i iskoristite promotivni paket koji uključuje 2+1 gratis tretman Jalupro skin boosterima i vašoj koži podarite osvježen izgled, bez rizika od "zamrznutog" efekta. Cijene 2+1 promotivnih paketa se kreću od 3400 - 3600 kn.

Obratite se stručnom timu Dentech-a putem e-maila, 099/482-7567 ili 021/488-699 i podarite vašoj koži potrebnu pripremu za ljeto.