Najveći gubitnik BB-a sprema pobunu: Goran sumnja da je Darkova pobjeda namještena

Foto: Facebook

NAKON što je pobjedu u Big Brotheru i ček od skoro sto tisuća eura odnio Makedonac Darko Petkovski, drugoplasirani Goran Todić iznio je sumnje da je glasovanje bilo namješteno.

Razočaranje na Goranovom licu bilo je vidljivo odmah nakon proglašenja, a kako smo doznali Sarajlija je nakon završetka emisije uživo brzo otišao sa zaručnicom Lejlom te se nije želio družiti s ostalim stanarima koji su slavili Darkovu pobjedu.

Nakon izlaska iz BB kuće, Goran se druži sa zaručnicom, a s obožavateljima komunicira na Facebooku.

Svojim posljednjim statusom iznio je sumnje da je bilo malverzacija s glasovima.

Zamolio bih da mi se jave svi koji su imali sličan problem. Hvala do neba . GogoTino Vale . Sve poruke što san glasao...

Posted by Goran Todic BIG Brother on 15. prosinca 2015

"Sve poruke što sam glasao za tebe, Gogo mi nisu priznali na zadnjoj finalnoj večeri!!!–Što je tu je al ti si ipak moralni Pobjednik!!!", napisao mu je jedan obožavatelj, a Goran je kopirao njegov status i napisao: "Zamolio bih da mi se jave svi koji su imali sličan problem. Hvala do neba".

U komentarima se velik broj obožavatelja najomraženijeg stanara BB kuće požalio da nisu mogli glasovati za njega, jer su dobili obavijest da se njihova poruka ne može poslati.

"Istina GORANE svi glasovi iz Hercegovine su nevažeći, nisu nam dali da glasamo, pisalo nam na mobitelu. Pričao sam s ljudima, piše ‘vaša poruka nije uspjela, probajte ponovno", napisao je još jedan obožavatelj. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.