Nakon desetljeća šutnje, žena Woodyja Allena progovorila o obiteljskoj drami

Foto: Getty Images

NEW YORK MAGAZINE postao je najnovije bojne polje u ratu između Woodyja Allena, Mije Farrow i njezine djece.

Slavni magazin sprema se objaviti eksplozivni intervju sa Soon-Yi Previn, koju je Mia Farrow posvojila, a zatim se udala za Allena - u skandalu koji je razorio obitelj, piše Page Six.

Dylan Farrow - koja je optužila očuha da ju je zlostavljao kad je imala 7 godina (tvrdnja koju Allen odlučno pobija, dok je istraga pokazala da ju nije seksualno napao) navodno je bijesna zbog priče koja izlazi.

Prema ljudima koji su upoznati s njezinim razmišljanjem, Dylan vjeruje kako je tekst napisala autorica koju je odabrao sam Woody Allen jer je suosjećala s njim. Članak, koji izlazi danas, napisala je Daphne Merkin, prijateljica i obožavateljica slavnog redatelja.

Dylan je ukazala na dio iz njezine knjige iz 2014. godine, The Fame Lunches, u kojoj je otkrila kako je napisala fan pismo Allenu, nakon čega su se počeli dopisivati dok je ona patila od depresije, a on ju ohrabrivao kao autoricu. Ona je rekla kako su proveli vrijeme zajedno te ostali u kontaktu.

No predstavnici New York magazina rekli su za Paige Six kako Soon-Yi Previn svoju priču dijeli prvi put. "Nadamo se da će ljudi pričekati s predrasudama dok ne pročitaju članak". "Odnos Daphne Merkin i Woodyja Allena dio je priče, kao što postoji i razlog zbog kojeg Soon-Yi progovara baš sad", dodali su.

Skandal je ponovo u centru pažnje zbog "#MeToo pokreta, ali i zbog toga što je brat Dylan Farrow, Ronan, jedan od vodećih novinara pokreta.

Dylan je prvi intervju o optužbama na račun oca dala u siječnju, a otad je još jedno od Mijine posvojene djece, Moses, govorio o temi i stao u obranu Woodyja Allena.

Pročitajte više