Nakon dva pokušaja samoubojstva Milica Majstorović pobjegla od kuće

BIVŠA natjecateljica Operacije Trijumf, koja je mnogima u ex-Yu državama ostala u sjećanju zbog izgleda, ali ne i zbog talenta za pjevanje, navodno se preselila kod dečka, Nenada Jovanovića i to bez dopuštenja svojih roditelja. Naime, kako piše srpski Kurir, Milica je nakon dva pokušaja samoubojstva, na poziv dečka pristala preseliti se u njegov stan u Kragujevcu.

"Njezini roditelji nisu se složili s takvom odlukom pa se selidba zapravo pretvorila u bijeg"

"Milici je prije nekoliko dana pozlilo nakon čega joj je Nenad predložio da otkažu planirano putovanje i ostanu još neko vrijeme u Kragujevcu, točnije kod njega u stanu. Milica je prihvatila ponudu, pokupila najpotrebnije stvari i preselila se. Međutim, njezini roditelji nisu se složili s takvom odlukom pa se selidba zapravo pretvorila u bijeg", tvrdi bliski prijatelj Milice za Kurir.

Podsjetimo, lijepa Milica prije nekoliko tjedana popila je preveliku dozu tableta za spavanje i završila u bolnici. Nakon detoksikacije je puštena na kućno liječenje. Samo mjesec i pol dalje, pjevačica je navodno ponovno pokušala okončati svoj život, ali ovaj put pomoću prevelike doze antidepresiva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.