Nakon iznenadne smrti člana raspao se bend koji je snimao hitove sa Severinom

Foto: Instagram

POPULARNI srpski bend Miligram, iza kojeg su dvije suradnje sa Severinom Kojić, danas je objavio da dolazi do velikih promjena u njihovom sastavu te da će u bendu ostati samo osnivač Aleksandar Milić Mili i bubnjar Mića Kovačević.

Srpski Blic piše da od izvora bliskih bendu doznaje da je raspad inicirao pjevač Alen Ademović, i to zbog manjka posla.

"Već duže vrijeme nemaju dovoljno posla, a koncerti im nisu prolazili sjajno. Alen, pjevač grupe, isforsirao je da dođe do raspada grupe. Rekao je da nema dovoljno posla te da ne može više tako. Skoro cijeli bend je otišao s Alenom, samo je jedna osoba ostala s Milijem, a to je bubnjar. Oni imaju dogovorene nastupe u svibnju i lipnju koje će svakako ispoštovati, ali poslije toga neće više raditi zajedno. Alen i ostali članovi benda započinju samostalnu karijeru i prave svoj bend", rekao je izvor.

Grupa je počela s radom 2004. godine, a dosad su snimili četiri albuma. U ožujku ove godine u 34. godini preminuo je član benda Slobodan Vasić nakon kratke i teške bolesti.

Bend se na hrvatskom području proslavio dvjema pjesmama koje su objavili sa Severinom, Od ljeta do ljeta i Lola, ali i svojim hitovima koji se mogu čuti vikendom u noćnim klubovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.