Nakon lijepih komentara Vlatka Pokos ponovno odjenula dekoltiranu haljinu

NAKON što je dobila lijepe komplimente na račun svojeg dekoltea, kojeg je ponosno istaknula na otvaranju jednog zagrebačkog restorana prije nekoliko dana, Vlatka Pokos ponovno je odjenula pripijenu crnu haljinu koja ističe sve njene obline. Na Fashion TV partyju u Hemingway Baru u Splitu, Vlatka je imala ulogu voditeljice, a pozitivnih komentara ni tamo nije manjkalo.

Ipak, svu pažnju nije plijenila samo lijepa pjevačica i voditeljica, već i naše manekenke koje su nosile modnu reviju poznatih brandova Miss Sixty i Killah. Aleksandra Grdić, Jelena Orešković, Maja Cvjetković i Jelena Bosančić samo su neke ok njih.

Glazbeni dio večeri na Fashion TV partyju obilježio je jedan od najboljih hrvatskih saksofonista Mladen Baučić – Baucho uz house potporu DJ-a. Riječ je o vrhunskom glazbeniku s dugogodišnjom uspješnom karijerom. 

FTV jedina je internacionalna televizija posvećena modi i lifestyle-u. Ovaj multipopularan tv program, čiji je vlasnik Michel Adam Lisowski, osnovan je 1997. u Parizu. Fashion TV 24 sata dnevno posvećen je modi i uz modu vezanim događajima; prikazuje se na 5 kontinenata, u više od 192 zemlje i prisutan je u više od 500 milijuna kućanstava.

Ostale fotografije s Fashion TV partyja pogledajte u našoj nightlife galeriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.