Nakon prozivanja Lidije, Anezi pokazala vlastiti performans: "Ionako sam nudist"

Foto: Instagram

NAKON što je Lidiju Bačić poslije "gologuzog performansa" prozvala "animir damom" pa joj se zatim morala ispričati, Alena Nezirević Anezi je i sama na svom Instastoryju izvela gologuzi performans. 

"Ispirana nedavnim gologuzim performansom od stanovite (za mene ne samo) pjevačice, samo za vas sam i samo večeras uz: pjevačica, showbizerica, youtuberica, reality sudionica, bacc. admin. publ. (upravna pravnica), postati i , ne animir dana, jer je to bio neoriginalan prijedlog uz ovu novu kategoriju, već: seksi animatorica, jer to je moj novi službeni naziv koji sam smislila za novu kategoriju koja se mahom nepošteno ugurava pod kategoriju pjevačice", napisala je uz snimku na kojoj se izvija u pripijenom crnom bodyju i pokazuje dekolte i guzu. 

"Priznajte da vas je animiralo i da je bilo seksi. Kao što sam rekla, svi smo mi božja djeca i ništa nije za osudu, samo stvari treba nazvati pravim imenom, jel tako? Možda bi se mogla i naviknuti na ovo, onda ne bi bila samo pjevačica i sve ono što sam navela. Ali, ne bih ja to jeftino naplaćivala i sve bi išlo u dobrotvorne svrhe", mudrovala je ona.  

"Ako jednog dana budem megapopularna i uspješna mogla bih se fotkati gola za neki časopis. Ionako sam nudist", kaže Anezi. 

Na kraju je naglasila da ovo nije napravila zbog promocije jer joj je "dosta promocije s trash likovima" te da je ovdje "njeno dupe iskorišteno da prenese puno jaču i dublju poruku". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.