Nakon pucnjave u 35. godini preminuo reper Trouble

Foto: Facebook

REPER Trouble iz Atlante, pravog imena Mariel Semonte Orr, koji je surađivao s Drakeom, Migosom i The Weekndom, preminuo je u dobi od 34 godine, priopćila je njegova izdavačka kuća Def Jam.

Prema uredu šerifa okruga Rockdale, Orr je upucan u nedjelju oko 3:20 ujutro u apartmanskom kompleksu Lake St. James u Conyersu i preminuo nakon što je prevezen u lokalnu bolnicu. Iako dužnosnici kažu da nije bilo uhićenja, raspisan je nalog za uhićenje 33-godišnjeg Jamichaela Jonesa, potencijalnog osumnjičenika za ubojstvo.

"Naše misli i molitve su s djecom, voljenima i obožavateljima Troublea. Pravi glas za svoj grad i inspiracija zajednici koju je ponosno predstavljao. RIP Scoob", napisali su iz izdavačke kuće Def Jam na Instagramu. Reperi iz Atlante poput Guccija Manea i 2 Chainza odali su počast Troubleu na društvenim mrežama.

Producent Mike WiLL Made-It, koji je bio izvršni producent na Troubleovom debitantskom albumu Edgewood iz 2018., napisao je u Instagram Storyju: "Troubleova osobnost osvijetlila je sobu i razgovor s njim vas je učinio kreativnijim nego kada ste ušli. Njegov naglasak, dijalekt i karizma oduševili bi vas dok ste razgovarali s njim."

Orr je prvi veći uspjeh postigao sa svojim debitantskim mixtapeom iz 2011., December 17th, koji je ušao u sastav Complexovih 25 najboljih mixtape izdanja te godine. Projekt je uključivao njegovu probojnu pjesmu Bussin, koju su kasnije remiksirali Yo Gotti, Waka Flocka Flame i Trae the Truth. 

Trouble je 2013. uvršten na popis "15 repera iz Atlante koje biste trebali znati" magazina XXL. Objavio je dva studijska albuma, a Edgewood, koji je dostigao 130. mjesto na Billboardovoj top listi, sadržavao je pjesme s Drakeom, The Weekndom, Quavoom  i Offsetom. Trouble je također bio na soundtracku filma Creed 2 uz Gucci Manea, YG-a, Quavoa i Juicy J-a. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.