Nakon smrti Matthewa Perryja fanovi žele da se ukloni ova scena iz Prijatelja

Screenshot: YouTube

Nakon smrti Matthewa Perryja obožavatelji Prijatelja žele da se scena pete epizode u sedmoj sezoni potpuno ukloni. Nakon što se saznalo da je umro od posljedica uzimanja ketamina i utapanja, mnogi ovu scenu smatraju jezivom. 

Naime, sporna scena prikazuje Monicu i Chandlera kako se pokušavaju fotografirati nakon zaruka. Chandler se ne može lijepo namjestiti za fotografiju i zbog toga Monica postaje sve frustriranija. "Chandlere, što ti je s licem? Na ovoj fotografiji treba se vidjeti da će se Geller i Bing vjenčati, a ne da lokalna žena spašava kretena koji se davi", izgovorila je glumica. 

Nakon što se fotograf nasmijao na njezine riječi, ona mu je odgovorila: "Hej, nemoj mu se smijati! On je moj kreten koji se davi."

"Predvidjeli su budućnost"

Fanovi serije složili su se da ova šala nije smiješna nakon što je njegovo tijelo pronađeno u jacuzziju. "Naježim se na riječi iz ove scene", "Ova šala je zbilja glupa", "Kao da su predvidjeli budućnost", "Jezivo", bili su samo neki od komentara. 

Isprva se smatralo da je smrt nastupila slučajno

Podsjećamo, istraga o smrti glumca Matthewa Perryja privodi se kraju i policija vjeruje da bi više ljudi trebalo biti optuženo, rekao je izvor iz policije za magazin People. Isprva se smatralo da je njegova smrt nastupila slučajno, no izvješće obdukcije pokazalo je da je umro od akutnih učinaka ketamina i utapanja.

U svibnju ove godine policija je ponovno započela istragu kako bi utvrdili tko je glumcu dao ketamin. Neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je losanđeleška policija postigla "značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u svibnju", rekao je izvor za In Touch. Izvor je spomenuo da su se žena i zvijezda Prijatelja upoznali na odvikavanju, gdje su započeli "neočekivano prijateljstvo". Kasnije se saznalo da je riječ o Brooke Mueller, bivšoj supruzi Charlieja Sheena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.