Nakon što je premlatio sina, otac malog "milijunaša": Hoću više novca!

SUROVA realnost rodne Indije potaknula je oca Azharuddina Ismaila, desetogodišnje zvijezde "Milijunaša s ulice", da zahtjeva od redatelja Oscarom nagrađenog filma, Dannyja Boylea, da njegovom sinu uplati više od 170 tisuća kuna koliko bi dječak treba dobiti.

Mali Azharuddin, koji glumi mlađeg brata glavnog lika u filmu koji je dosad zaradio oko milijardu kuna, navodno je tijekom snimanja dobio šest tisuća kuna, nešto manje od 150 tisuća kuna uplaćeno mu je u fond koji će moći koristiti za osam godina, kad postane punoljetan, a njegovoj obitelji obećana je i kuća u vrijednosti od 170 tisuća kuna. Dječak koji živi u sirotinjskoj četvrti u Mumbaiju dobivat će i džeparac od 170 kuna mjesečno, no njegovom ocu Mohammedu Ismailu to nije dovoljno.

"Moj sin je osvojio svijet. Ponosan sam na njega, ali želim novac. Gospodin Boyle trebao bi se pobrinuti za mog sina"

Skupljajući drva zaradi do 300 kuna mjesečno, a obolio je od tuberkuloze te želi sav novac odmah. "Moj sin je osvojio svijet. Ponosan sam na njega, ali želim novac. Obećali su mi novu kuću, ali još živim u daščari. Gospodin Boyle trebao bi se pobrinuti za mog sina. Sad je trenutak, poslije će bti kasno", rekao je 45-godišnjak koji o svojem sinu nije razmišljao prošlog tjedna kad ga je išamarao pred fotoreporterima.

Nakon povratka s dodjele Oscara, dobio je slobodan dan iz škole i dječak se želio odmoriti. Potužio ocu kako je umoran od putovanja i da bi volio da prestane medijska buka oko njega i njihove kuće. Ovaj ga je bez susprezanja ošamario, a potom i nogama i rukama krenuo na njega. Najbliži susjedi obuzdali su bijesnog oca, a mali oskarovac pobjegao je iz kuće u plaču.

H.M.
Foto: AFP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.