Nakon što je progovorila o razvodu, Adele snimljena u društvu novog dečka

Foto: Ringo H.W. Chiu/Guliver Image

NAKON što je prije nekoliko dana objavila hit singl Easy On Me u kojem govori o razvodu, Adele je viđena u društvu novog dečka. 

Pjevačica ne skriva koliko je sretna, a slavni par je viđen na otvaranju NBA sezone, na utakmici Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa u Staples Centru u Los Angelesu. Ni poraz domaće momčadi nije im pokvario dobro raspoloženje. Naime, nisu skidali osmijehe s lica, uživajući u pažnji prisutnih fotografa.

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckog, s kojim je u braku bila pet godina i s kojim ima devetogodišnjeg sina Angela, 33-godišnja Adele je sreću pronašla sa sedam godina starijim sportskim agentom Richem Paulom. 

O svojoj novoj ljubavi nedavno je progovorila i za časopis Vogue, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom, a priznala je da ju je oduševilo to što Rich nije previše fasciniran njezinom globalnom slavom. Istaknula je i kako je novu ljubav pronašla baš u vrijeme kada je preminuo njezin otac, a utjehu joj je pružio upravo Rich.

Inače, o njihovoj se vezi počelo pričati još u svibnju, no isprva su se skrivali, zbog čega su paparazzi imali poprilično zahtjevan zadatak. No sada je Adele jasno dala do znanja da se više ne namjerava skrivati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.