Nakon što ju je počastio vrućom kobasicom, Vukojević Andreu časti pjenicom s cappuccina

GODINU dana nakon što je na istom mjestu otkrivena njihova ljubavna veza, Ognjen Vukojević i Andrea Ćupor ponovno su za ljetni odmor odlučili posjetiti Dubrovnik. Iako ih zbog česte razdvojenosti  rijetko možemo vidjeti zajedno, čini se kako je danas dubrovački Stradun bio pun pogodak za fotografe koji su se oko mladog para okupili kao pčele na med. Ispijajući kavu, oboje nasmiješeni, zaljubljeno su pozirali što nije bio slučaj ove zime kad je Ognjen uporno pokušavao stati ispred fotoobjektiva kako bi zaštitio Andreu od bliceva fotografa.

"U ozbiljnoj smo vezi i brak je pitanja vremena"

Podsjetimo, nakon kupnje božićnih poklona i nakon što ju je Ognjen počastio vrućom kobasicom, par se držeći za ruke prošetao zagrebačkom špicom te se zajedno zaputio u nepoznatom smjeru. "U Ognjenu sam pronašla sve što sam tražila. Realan je i čvrsto stoji na zemlji. U ozbiljnoj smo vezi i brak je pitanja vremena i formalnosti", izjavila je prije nekoliko mjeseci Andrea Ćupor koja je s Ognjenom u ljubavnoj vezi od veljače prošle godine.


Manekenka je tada također priznala da se preselila u Ukrajinu kako bi bila što bliže svom dragom koji je već više od godinu dana vezni igrač ukrajinskog Kijeva. "Veliki sam perfekcionist i kad nešto radim želim da to bude zaista kako treba, a tamo sam stalno nalazila na stupice koje su me bespotrebno kočile. Kijev je divan grad, naučila sam već pomalo i ukrajinski i sigurno ću ga usavršiti koliko god to bude moguće", izjavila je bivša Miss Hrvatske dok je Ognjen odbio davati komentare vezane za svoj privatni život.

A.M.
Foto: Željko Tutnjević, Ronald Goršić / CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.