Naomi Campbell obilježila drugi dan tjedna mode u New Yorku



NAOMI CAMPBELL jučer je emotivnim završetkom zaključila drugi dan Njuroškog tjedna mode. Naime, poznata manekenka organizirala je reviju kako bi pomogla stradalima na Haitiju te je svoj humanitarni potez zaključila doprinosom nedavno preminulom dizajneru Alexanderu McQueenu. Iako nije imao mnogo prijatelja u svijetu mode, Naomi je bila jedna od najbližih prijateljica preminulog dizajnera te je na kraju revije, na kojoj su manekenke za kraj nosile McQueenove kreacije, Campbell zaplakala.

Sedam kreacija legendarnog Britanca nosile su između ostalih i Naomi Campbell, Helena Christensen te Karen Elson. Osim što su odjenule njegove kreacije, manekenke su sve začinile noseći poznate cipele koje je kreirao, a koje su svojedobno uznemirile čitav svijet. Naime, njegove cipele imale su nenormalno veliku potpeticu, a neke od njih je nisu imale uopće te je to izazivalo velike napore za nogu onih koji ih nose.

Reviju humanitarnog karaktera za Haiti su nosile i mnogi poznati i slavni. Tako su se na pisti pojavili i pjevač Chris Brown, Kelly Osbourne, Sarah Ferguson te dizajnerice Donna Karan, Diane von Furstenberg i Georgina Chapman. Čak su i poznata manekenska imena poput Maggie Rizer i Agyness Deyn, za ovu priliku ponovno stale na pistu, a legendarna Deyn dva puta je pala, noseći Burberryjeve sandale. Ipak, svima je bilo jasno da je velik broj publike došao još jednom vidjeti kraljicu, neponovljivu Naomi Campbell, koja ni ovog puta na modnoj pisti nije razočarala te je obilježila drugi dan Njujoškog tjedna mode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.