Napali je jer je dečku vratila prsten nakon jednog otkrića: "Pljunula si mu u lice"

Foto: 123RF

ANONIMNA žena podijelila je na Redditu da je svom dečku vratila zaručnički prsten nakon što ju je zaprosio i to zato što je otkrila koliko je koštao, piše Mirror.

Kada je saznala cijenu, zamolila je dečka da taj prsten vrati i kupi drugi.

U svojoj priči žena je rekla da su zajedno već tri godine te da joj je on pripremio romantičnu večeru na kojoj ju je zaprosio. Kada joj je stavio prsten na ruku, primijetila je koliko je velik pa ga je upitala koliko ga je platio.

On joj je odgovorio da je njegova cijena iznosila 20.000 dolara, odnosno oko 140.000 kuna.

AITA for being appalled that my fiance spent $20,000 on an engagement ring from r/AmItheAsshole

“Nisam znala što reći. To je nevjerojatno velik iznos za potrošiti na prsten. Postoji nepisano pravilo da bi prsten trebao koštati dvije mjesečne plaće, što za njega i je tako, ali stvarno je glupo potrošiti toliko novca na prsten”, napisala je.

Iako je svjesna da je njegov čin bio dobronamjeran, smatra kako je istovremeno postupio i neodgovorno.

“Nemojte me krivo shvatiti, presretna sam, ali ovo je stvarno smiješno. On nije milijarder, postoje bolje i pametnije stvari na koje on može potrošiti novac. Vratila sam mu prsten kako bi on dobio novac natrag, ali me odbio i cijeli dan je potišten, sigurno zbog toga”, dodala je.

 

Njena priča izazvala je raspravu na društvenim mrežama. Dok neki smatraju da je ispravno postupila, drugi govore da je sebična.

"To je 20.000 dolara koje ste mogli potrošiti na vjenčanje ili na kuću”, “Razumijem te u potpunosti i ja bih se tako osjećala, ali on se potrudio da sve bude posebno. Ako ti se ne sviđa, reci mu to iskreno”, “Kupio ti je poklon, a ti si mu pljunula u lice. Da, razumijem da je tužan”, pisali su.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.