Narcis Mujkić Zagrebom šeće s "novom djevojkom"

NARCIS MUJKIĆ, koji se trenutno razvodi od supruge Indire Vladić Mujkić, pjevačice Colonije, Tkalčićevom ulicom u Zagrebu prošetao je u društvu nepoznate žene. Njeno ime ne želi otkriti, a uz smijeh je fotografu Glorije, koji ih je sreo, dobacio: "Ovo je moja nova djevojka". Dobro raspoloženi Narcis potom je s djevojkom pozirao grleći je, ali poljubac pred fotoobjektivima nije pao. Je li mu to uistinu nova djevojka, ili je riječ o prijateljici s kojom se odlučio našaliti na račun fotografa, zasad nije poznato, ali je žena s kojom je šetao ipak nešto starija od 21-godišnje Stelle iz Bosne, s kojom ga se u posljednje vrijem povezivalo.

Podsjetimo, da je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao u veliku krizu bilo je očito nakon što se Indiru u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. Riječ je o 36-godišnjem građevinskom poduzetniku Ivanu Papiću. Indira i Narcis Mujkić su krajem ožujka putem svog opunomoćenika Edvina Jurine izvijestili medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode, a obznanili su kako će ostati u prijateljskom odnosu.

O bračnom brodolomu Narcis Mujkić je, nakon što se za njega pročulo u medijima, kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.