Naručila jeftinu vjenčanicu online, dobila 18+ krpicu: "Mogu i gola do oltara"

Screenshot: YouTube

YOUTUBERICA Tina Yong odlučila je pokazati da kupnja s online shopova koji nude nevjerojatno niske cijene najčešće uopće nije tako povoljna. 

Tina, koja se uskoro udaje, odlučila je provjeriti kakva je ponuda vjenčanica na sve popularnijem Wishu, a zadala si je zadatak da pronađe najljepše haljine do 200 kuna.

YouTuberica, koju prati 2,8 milijuna ljudi kaže da je htjela isprobati nekoliko modela jeftinih vjenčanica kako bi provjerila kakve su. Prva je bila čipkasta maksi haljina koja je koštala svega 100 kuna. Razlika između fotografije u online shopu i Tinine snimke je drastična. Sama Australka priznala je da je haljina u stvarnosti "prežuta".

"Iako sam je naručila u veličini M, prevelika mi je. Voljela bih da ima neku podstavu, jer očito nema ništa", komentirala je.

Sljedeća je bila vjenčanica u boji breskve za 80 kuna. Ono što je Tina najprije primijetila bilo je koliko šljokica pada s nje.

"Ne izgleda tako jeftino, ali uzmite u obzir da je samo 80 kuna", komentirala je.

Treća naručena vjenčanica bila je najgora. Čipkasta haljina bila je potpuno prozirna. Da neće dobro završiti trebala je shvatiti po njenoj cijeni od samo 40-ak kuna.

"Jako je 18+ i ne izgleda poput one na fotografiji. Mogu i gola do oltara", rekla je.

Kako su izgledale ostale vjenčanice koje je naručila, pogledajte u videu:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.