Naselje luksuznih vila: Svečano otvoren zagrebački Beverly Hills

Foto: John Pavlish

U ZAGREBAČKIM Mlinovima predstavljeno je jedinstveno naselje luksuznih vila BEL VILLAGE. 

"Ovo unikatno naselje luksuznih vila projektirao je slavni arhitektonski ured Chapman Taylor iz Londona. Opremljene su najmodernijom opremom najprestižnijih svjetskih proizvođača. Nalaze se na top lokaciji. Svi ti elementi čine život u vilama Bel Village zlatnim doživljajem", rekao je investitor Sven-Uwe Ernst na zabavi otvorenja.

Novi standard kvalitete stanovanja

Bazen za plivanje, spa za opuštanje, rooftop za guštanje, pa čak i ugrađeni lift za dizanje i spuštanje - sav luksuz koji možete zamisliti i ugoda stanovanja čekaju stanare u brežuljkastoj podsljemenskoj idili prekrasnih Mlinova, na samo tri kilometra od užeg centra Zagreba.

Ove prostrane pametne kuće, savršeno uklopljene u okoliš i opremljene najsuvremenijim dosezima tehnologije, postavljaju sasvim novi standard kvalitete stanovanja u kojemu su svi užici dostupni na gumb, a na stanarima je samo da odaberu što žele u tom trenutku.

Idila na vratima velegrada

Roštiljanje u prekrasnom vrtu, lješkarenje na rubu bazena, prepuštanje čarima saune, priprema specijaliteta u fantastično opremljenoj kuhinji za prave chefove, savršen odmor u dizajnerski uređenim sobama, jutarnji pozdrav suncu ili večernja koktel zabava na krovnoj terasi do koje čak ne treba ni pješačiti jer svaka od ovih vila može se pohvaliti vlastitim ugrađenim dizalom. Ovo su novo luksuzno naselje zbog svega toga već prozvali zagrebačkim Beverly Hillsom.

Kako mu ime sugerira, Bel Village očarava ljepotom okruženja i idilom luksuznog stanovanja na samim vratima velegrada, a stanari skoro neće ni osjetiti potrebu da iz njega izbivaju jer u svoja četiri zida imaju doslovno sve.

Hrvatska ljepota, njemačka upornost, holivudski lifestyle

Bel Village je projekt koji je dugo čekao svoje oživotvorenje. Poznavatelji zagrebačkih nekretnina znaju ga i pod imenom Mlinovi Hills, no, za svoje konačno dovršenje i predstavljanje znatiželjnim potencijalnim kupcima, ovaj umalo ugašen i pomalo zaboravljen projekt trebao je čekati pravog investitora. Naposljetku je investitor postao Sven-Uwe Ernst, Nijemac kronično zaljubljen u hrvatske ljepote, koji je u Splitu izgradio velebni Bel Étage, kompleks luksuznih stanova na obali Žnjana.

Josip Mrčela sa svojom ekipom iz Špine XXL, vodeće hrvatske tvrtke za uređenje interijera, ove je luksuzne vile oživjela najmodernijom dizajnerskom opremom najboljih domaćih i svjetskih proizvođača.

Pročitajte više