Naslovnica srpskog Kurira: "Kad ne zna šta će, Severina skine gaće"

Foto: Facebook

ZA RAZLIKU od hrvatskih, srpski mediji danima razvlače fotografije na kojima je navodno gola Severina Kojić, a najdalje je u tome otišao Kurir koji je na naslovnicu tiskanog izdanja stavio četiri fotografije, a onda krenuo s moraliziranjem.

"JADNO! KAD NE ZNA ŠTA ĆE, ONA SKINE GAĆE: Pre dva dana na internetu su se niotkuda pojavile slike Kebine snajke", velikim su slovima ispisali preko fotografija na kojima su zvjezdicama prekrili najintimnije dijelove.

Oni koje je ta naslovnica privukla da kupe primjerak tabloida unutra su našli tekst u kojem se bez ikakve ograde piše da je pjevačica sama objavila fotografije.

"Hrvatska zvezda na mukama je već duže vreme jer nikako ne može da ubode hit pesmu, a svaki njen pokušaj da se vrati na estradni tron bio je uzaludan. Ako izuzmemo pesmu Otrove, koju je otpevala pre godinu dana u duetu sa Jalom Bratom, nijedna druga nije zaživela kod publike onako kako je ona planirala, što je uslovilo time da ona u Srbiji nije nastupala od 2016. Izgleda da u Severininom slučaju milionski pregledi na Jutjubu ne garantuju nikakvu sigurnost i poziciju na muzičkom nebu, pa je zato prinuđena da se drži starog, isprobanog recepta: čim karijera pada, iznenada se pojave golišave fotke i tako kao glavni akter skandala dospeva u žižu javnosti", tvrdi Kurir.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.