Natalie Portman napravila web stranicu za sve obožavatelje filma

JESTE li ikada bili iza scene snimanja nekog dugometražnog filma? Ukoliko niste, mlada glumica Natalie Portman i njezina prijateljica Chrystine Aylward  napravile su internetsku stranicu posvećenu upravo snimanju filma.

"Naša internetska stranica bi trebala pomoći onima koje zanima film i filmska produkcija"
 
"Christine i ja smo prijateljice već nekoliko godina, i jedne večeri rekla sam joj; pitam se, zašto ne postoji ni jedna internetska stranica koja bi ljude mogla uputiti u snimanje filma, to jest koja bi pokazala kako filmski set funkcionira. Svaki put kad mi na set u posjetu dođe neki prijatelj, sjeti me koliko je to zapravo zanimljivo radno mjesto", rekla je Natali za Teenhollywood.

Kako bi svojim fanovima što dostojnije pokazala stvaranje filma, Portmanica je uključila i rad direktora castinga i rad vizažista koji su neizbježni na filmskom setu. Uključila je i neke od slavnih imena poput redatelja Marca Fostera i Michela Gondryja, ali i glumca Jasona Batemana.

Natalie uskoro počinje snimati romantičnu komediju u kojoj će joj partner biti Brad Pitt
  
"Naš bi site trebao pomoći onima koji nemaju prijatelje glumce koje mogu posjetiti u studiju, ali i one koje zanima film i filmska produkcija. Naime, postoji mnogo ljudi koji snimaju kratke filmove za Youtube, a najčešće nemaju stručnjaka kojega bi mogli pitati za savjet, i upravo to je naš cilj- svakome omogućiti pristup".

Natalie Portman očito cvjetaju ruže na poslovnom plan, a uskoro počinje i snimati romantičnu komediju "Important Artifact", temeljenu na knjizi Leanne Shapton. Angelina Jolie imala je ljubomorne ispade zbog ljubavnih scena koje će zajedno sa zgodnom Natalie odglumiti upravo njezin suprug. Ako joj se i ljubavne zvijezde smiju kao i poslovne, onda je Angelinina ljubomora prilično opravdana.

Ž.P.
Foto: JPL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.