Nazvala policajce jer nije imala čime nahraniti bebu, oni dojurili s hranom

Foto: Instagram

POLICAJCI diljem svijeta već su navikli da ih ljudi zovu iz najbizarnijih razloga, ali poziv koji im je uputila Shannon Bird iz američke savezne države Utah sigurno nisu očekivali. Majka petero djece pozvala je policiju usred noći jer nije imala kako nahraniti dvomjesečnu kćer.

Shannon nikada prije nije imala problema s dojenjem pa nije imala potrebu kupovati kašice i mlijeko za bebe. Ipak, kada se kći te noći probudila plačući, Shannon je nije mogla nahraniti. Kako kaže, jednostavno joj mlijeko iz grudi nije htjelo izaći te nije bila u stanju dojiti.

Priznala je kako je u hladnjaku imala dvije rezervne bočice mlijeka, ali je vrlo dobro znala da će one biti dovoljne samo za jedno hranjenje, a njenu kćer treba hraniti svaka dva sata.

"Počela sam paničariti", priznala je Shannon, koja nije znala što napraviti.

Suprug joj je bio izvan grada, a petero djece spavalo joj je u kući. Nije mogla samo tako napustiti kuću i otići do dežurne trgovine, a nitko joj se od susjeda i ostalih članova obitelji nije javljao na pozive jer, kako kaže, svi su spavali.

Zatim se sjetila nazvati policiju.

"Nikada nisam bila u ovakvoj situaciji, mlijeko mi je jednostavno presušilo", odgovorila je u telefonsku slušalicu na pitanje o hitnosti svoga slučaja.

Policajci su se vrlo brzo pojavili na vrata s mlijekom i hranom za bebe u rukama te su odbili primiti ikakav novac za uslugu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.