NBA zvijezda osramoćena: Cura ga prevarila s bivšim koji je sve objavio na Instagramu

Foto:Instagram/Twitter/index

LJUBAVNA priča koja uključuje košarku, repere, Instagram i ljubavni trokut ne događa se baš često, al kad se dogodi, društvene mreže ju napušu do još većih proporcija.

NBA zvijezda Kyrie Irving bio je u sretnoj vezi s djevojkom Kehlani – ili je barem tako mislio. Njen bivši, reper PARTYNEXTDOOR, objavio je na Instagramu fotografiju romantičnog trenutka držanja za ruke u krevetu s djevojkom koja ima potpuno istu tetovažu na nadlanici kao i Kehlani. Naravno, nije teško zaključiti da je cijeli svijet vidio kako Kehlani vara Irvinga s bivšim dečkom.

Reper je u međuvremenu obrisao fotografiju, a Kehlani je obrisala i cijeli svoj Instagram profil.
Sve je još gore zato što su Irving i Kehlani rado javno pokazivali koliko su zaljubljeni, no zov bivšeg dečka očito je bio prejak za mladu djevojku.

Osim toga, reper je i na jednom od koncerata nastupio baš u Irvingovom dresu.

Twitter je u međuvremenu eksplodirao od reakcija na javni preljub, ali ne simpatijama za posramljenog košarkaša, nego kako to Internet obično čini – kreativnim izrugivanjem.

"Kada se Kyrie danas ulogirao na Instagram", "Kyrie nosi broj 2 s razlogom", "Kyrie sutra ne igra zbog slomljenog srca", "Kyrie provjerava svoj telefon", neki su od bezbrojnih okrutnih objava povezanih s košarkašem.

S druge strane, možda i bolje da ga ne sažalijevaju - ovako će prije zaliječiti slomljeno srce, a i milijuni dolara, slava i talent koji ima sigurno će pomoći u tome.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.