"Ne dajte da vas radikalne feministice pretvore u uškropljene otirače"

Foto: Instagram/Twitter

"MORAM nešto priznati. Nije mi lako i dugo sam skupljao hrabrost za to. Shvaćam da ću priznanjem onoga što planiram priznati postati predmet posramljivanja i sprdnje. Vrijeđat će me, zlostavljati i napadati. No kao što je Sir Winston Churchill jednom s pravom rekao: 'Imate neprijatelje? Dobro. To znači da ste se borili za nešto ponekad u životu.' Evo, ide. Ja sam muškarac. Da, na Međunarodni dan muškaraca 2018. identificiram se kao biološki spol u kojem sam rođen", započeo je svoju kolumnu na Daily Mailu britanski voditelj i kolumnist Piers Morgan.

Kako kaže, samo ovo priznanje dovoljno je da postane mučenik društva ovih dana, no "to nije najgori dio".

"Ja sam muškarac koji je ponosan što je muškarac i koji voli biti muževan. Žao mi je. Shvaćam da je to užasna stvar za reći i mogu se samo neiskreno ispričati svim radikalnim feministicama koje će eksplodirati od bijesa kad ovo budu čitale", napisao je dodajući da feministice više od muškaraca mrze samo muževnost.

"Muževnost jednostavno znači 'imati kvalitete ili izgled koji se tradicionalno povezuje s muškarcima'. To je to, ništa zlo. No zahvaljujući ženama radikalnih uvjerenja koje su otele #MeToo i #TimesUp kampanje kako bi gurale svoju mržnju protiv muškaraca, muževnost je postala nešto kontroverzno i omraženo. Danas je nemoguće biti muževan a da vas ne optuže da ste 'toksično muževni'. Čak i Princ Savršeni koji oslobađa Pepeljugu iz pakla zatočeništva i daje joj sretan život je zlo koje treba očistiti iz društva, koje predvode Keira Knightley i druge ultrafeministice u oklopu političke korektnosti. 'Pepeljuga čeka bogatog tipa da je spasi. Ne, spasi se sama', tvrde one", navodi Morgan.

Dodaje da je to sve u redu dok se ne sjetite da ju je spasio od zlostavljanja i ropstva te da se zaista vole.

"Jedna od najgorih stvari koje radikalne feministice rade jest napad na slabe muškarce koji odrađuju njihove bitke. Našalio sam se na Twitteru: 'Sretan Međunarodni dan muškaraca. Budite jake žene, još nismo postali ilegalni.' Većina ljudi reagirala je onako kako sam očekivao, smijehom. Nekima to nije bilo baš zabavno pa su me napali zbog moje 'toksične muževnosti'. Jedan muškarac pod imenom Box Brown, s verificiranim profilom na kojem piše da je karikaturist New York Timesa, napisao mi je: 'Umri.' Kako licemjerno, taj mali klaun napada me zbog agresivne muževnosti, ali tako što mi kaže da me želi mrtvog", dodao je Morgan.

Napisao je da žene poput Kim Kardashian i Emily Ratajkowski zarađuju u ime "osnaživanja žena", a zapravo samo podaju svoju golotinju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.