Ne znate kud za Novu? Evo prijedloga odličnih novogodišnjih dočeka!

JOŠ UVIJEK niste odlučili gdje dočekati Novu godinu? Donosimo vam nekoliko prijedloga odličnih novogodišnjih programa.

Mansion - Zagreb

Klub Mansion na zagrebačkom Jarunu donosi all inclusive novogodišnji program. Cijena upada za cure je 249 kuna, za dečke 349 kuna, stolove možete rezervirati po 449 odnosno 549 kuna po osobi, a cijena za VIP je 749 kuna.

U cijenu je uključena neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, 50 vrsta koktela, 10 vrsta shootera te šampanjac u ponoć. Tijekom cijele noći na bogatom švedskom stolu samo za VIP goste nuditi će se raznovrsni kanapei, topla i hladna predjela, te veliki izbor glavnih jela. Catering Lido pobrinut će se i za ostale specijalitete, razne salate, voće i slastice.

Informacije i rezervacije: 091 4629 234, 091 4629 413, info@mansion.hr; Pretprodajna mjesta: Metropolitan Bar (Avenue Mall), Leggiero Bar (Ravnice & Arena Zagreb).

Green Gold - Zagreb

Green Gold Club Bar & Restaurant vas poziva na novogodišnji doček uz Jasmina Stavrosa. Neumorni "majstor od fešte" na nogama publiku držati uz hitove kao što su "Dao bi' sto Amerika", "Kad se prijatelji rastaju", "Ljubio sam anđela", "Nemoj se udavati" i "Ima dana". Uz Stavrosa vas u Green Goldu očekuju i Sandra Berković, Percusion show, Violin show, DJ Emilio Dalbello, grupa Garcia, DJ Kid Loco te vojvođanski ciganski band Zlatni begeš.

Green paket - 200 kuna - U cijenu je uključena ulaznica u klub, konzumacija hrane (kanapei) te čaša pjenušca u ponoć. Gold paket - 350 kuna - U cijenu je uključena ulaznica u klub, mjesto za stolom u Green Gold Clubu, Habani, te na trgu. Bogati švedski stol (catering). Boca pića dobrodošlice (boca vina za jednu osobu ili boca alkoholnog pića za 2 osobe), te čaša pjenušca u ponoć. Black paket - 750 kuna - U cijenu su uključena mjesta u VIP galeriji. Konzumacija hrane (finger food, predjela, te veliki izbor glavnih jela. Boca pića dobrodošlice (boca vina za jednu osobu ili boca alkoholnog pića za 2 osobe), te pjenušac u ponoć. Na usluzi vam je tijekom cijele noći konobar i hostesa.

Informacije i rezervacije: (01) 606 1611, 099 262 7551, 099 262 7554, 099 262 7552, marketing@1stgrupa.hr, www.greengoldclub.com.hr.



Hypo Centar - Zagreb

Ekipa RNB Confusiona novogodišnji all inclusive doček u zagrebačkom Hypo centru. Čitava SOHO VIP zona je rasprodana u rekordnom roku, ali je u pretprodaji još uvijek ostalo nešto standardnih all inclusive ulaznica za "Times Square" plesni podij. RNB Confusion u Hypo Centru predstavlja nekoliko zona: barovi (Queens, Bronx, Brooklyn, Harlem), VIP zona (SOHO), chilout zona (Manhattan), plesni podij (Times Square) te pozornica (Statue of Liberty).


Cijene ulaznica: cure 299 kuna, dečki 399 kuna. Pretprodaja: Metropolitan Bar (Avenue Mall), Eventim.hr, Entrio.hr. Informacije i rezervacije: 098 9959 258, 091 4629 302.

Saloon - Zagreb

U zagrebačkom klubu Saloon vas očekuje čak 16 sati uz četiri programa na dva floora te čak osam DJ-eva. Večer počinje u 21.30 sati uz domaće hitove u "starom" dijelu Saloona i mash up-om najboljih stranih hitova (rnb, pop, house...) u "Logicu". Piće dobrodošlice, čestitke u ponoć, dobre želje i šampanjac uključeni su u cijenu ulaznice od 100 kuna. Ulaznica vrijedi i za novogodišnji afterparty koji počinje u 4 sata te za ulaz u klub subotu kasnije (7. siječnja 2012. godine). Ukoliko želite svoj separe, rezervacija stola koštat će vas 1.000 kuna (iznos u koji je uračunata konzumacija pića).

Od 4 sata počinje after party. Na "Logic" flooru biti će pregršt kvalitetne house glazbe, uz provjereno dobru ekipu - Robi Sliva, Frx i E Base. Na "Old School" flooru vas čekaju Mary, Mr.Dj Dario i Toxic.  Glazbeno to znači izvrsna kombinacija, tj. retrospektiva techno, tech-house i minimal stilova u posljednjih 15-tak godina. Ako dolazite samo na After party ulaznica će vas koštati 50 kuna.

Sve dodatne informacije potražite na brojeve: 091 272 5667 ili 091 5862 964 te na www.saloon.hr.

Groove - Zagreb

Želite li uplesati u Novu 2012. s osmijehom od uha do uha, potražite svoj ritam u Grooveu! Dođite plesati uz fenomenalnu glazbu koju će do jutra samo za vas puštati Music Old School Brothers DJ's Neno Blažic & Filip Jelash. MC Renman za mikrofonom animirat će vas bez stajanja, a bogati catering čeka vas kad ogladnite. Sve goste čeka welcome drink i finger food. Upad je 150 kuna za dečke, 100 kuna za cure. Informacije i rezervacije: 091 3344 000, www.grooveclub.hr.

Dubrovački vrtovi sunca (klub Ginja) - Dubrovnik



Vladari glazbenih plesnih ritmova Soulfingers u Dubrovačkim vrtovima sunca pripremaju atraktivan novogodišnji doček za sve ljubitelje plesa i zabavnog novogodišnjeg odmora. Izuzetna gastronomska ponuda začinjena jadranskim okusima, koju će okruniti novogodišnja gala večera sa šest sljedova, bit će upotpunjena spektakularnim vatrometom i humanitarnom lutrijom. Najsretniji će osvojiti noćenja u Radisson hotelima diljem Europe, a glavni zgoditak boravak je u pariškom Radisson hotelu s uključenom zrakoplovnom kartom. Oni plesno najneumorniji moći će se zabavljati do zore u noćnom klubu Ginja uz svirku Apokalipso banda.


U Novu 2012. gosti će ući buđenjem u sobi s balkonom i pogledom na more, a bogati buffet doručak i tematski osmišljeni programi razonode i uživanja, užitka u jazz glazbi uživo uz kuhinju restorana Tartufo, opuštanja uz koktel u Maraska baru, razonode u wellnessu centru pa do besplatnog pristupa spa programu resorta, upotpunit će novogodišnji boravak u Dubrovačkim vrtovima sunca.

Novogodišnji paketi koji uključuju transfer s aerodroma Čilipi, omogućuju Vam dolazak već od 29. prosinca, a samo je na vama da izaberete, od jednodnevnog do četverodnevnog paketa po cijeni već od 139 eura za jednu osobu. Ovakva ponuda za doček Nove Godine pretvorit ce dane provedene u Dubrovačkim vrtovima sunca u raskošan i nezaboravan odmor prepun događaja i užitaka za pamćenje, a detaljnije informacije pronađite u brošuri i na internet stranici hotela.

Terminal - Rijeka


Tradicionalno jedan od najboljih riječkih dočeka Nove Godine ove godine opet je u Terminalu. Proslavite Novu Godinu uz prvu trubu Guče "Bojan Ristić Brass Band" koji će po prvi puta u Rijeci odsvirati kombinaciju Housea i cigana trubača. Za najbolje klupske klasike zadužen legendarni JayDee Sunny. Cijena karata: pretprodaja 50 kuna (pretprodaja Filodrammatica, ograničen broj karata). Broj za rezervacije: 091 327 1221.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.