Negativne reakcije gledatelja na voditelje Dore: "Uspjeli su biti gori od pjesama"

Foto: Dario Njavro i Renato Branđolica za HRT

VOĐENJE jučerašnje Dore preuzeo je muški trio - Marko Tolja, Mario Lipovšek Battifiaca i Mirko Fodor. Mirko je zamijenio Duška Ćurlića koji je zbog gripe u zadnji tren morao odustati od vođenja programa. Ovo je prvi put od 2005. da su Doru vodili isključivo muškarci. Prošlogodišnju Doru vodile dvije voditeljice, Franka Batelić i Elizabeta Brodić te voditelj Duško Ćurlić, 2021. godina bila je jedina s isključivo ženskom voditeljskom postavom.

Gledatelji kritiziraju voditelje

Međutim, čini se da Tolja, Battifiaca i Fodor nisu oduševili publiku. Gledatelji su na društvenim mrežama pisali negativne komentare na račun vođenja. Mnogima se također nije svidjelo što nije bila niti jedna žena u voditeljskoj ulozi.

"Ne sjećam se kad sam gledala išta vezano uz Eurosong, a da su voditelji tri muškarca. HRT još uvijek ne shvaća da im je svrha kao javnoj televiziji prezentirati cijelo društvo, a ne samo sredovječne muškarce", "Nevjerojatno da voditelji uspijevaju biti gori od svake pjesme", "Ovi voditelji... Jedna žena bi obavila ovaj posao", "Ova trojica su opasna po zdravlje", "Dokle ide njihovo blamiranje", neki su od komentara.

Njihov je nastup na Twitteru prokomentirala i bivša premijerka Jadranka Kosor. "Čudesno naporni voditelji. Samodostatni", napisala je.

Što vi kažete na voditelje Dore? Recite nam u anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.