Neil Patrick Harris o prvoj sceni gej snošaja u karijeri: Koljena su mi zaklecala

Screenshot: YouTube

NEIL PATRICK HARRIS, popularni Barney Stinson iz serije How I Met Your Mother, dao je intervju za časopis Variety u kojem je govorio o vrućim scenama koje je snimao u seriji Uncoupled.

Uncoupled je nova Netflixova serija redatelja Andrewa Fleminga. Harris glumi glavnog lika Michaela, gej Njujorčanina kojeg ostavi njegov 17-godišnji partner. U Uncoupled je Harris s francuskim glumcem Gillesom Marinijem snimio svoju prvu scenu gej seksa u karijeri.

"U jednoj sceni smo se ljubili, a u pauzi mi je rekao: 'Znači, istina je? Istina je što pričaju?' Pitao sam ga što to pričaju, a on mi je rekao: 'Čuo sam da se bolje ljubiti s muškarcem nego sa ženom, sad mi je to jasno. To je istina.' Koljena su mi zaklecala", prepričao je Harris.

Istaknuo je i da mu nije bilo nelagodno snimati scene bez odjeće jer se sada osjeća dobro u svom tijelu.

"Trebao sam odabrati penis prosječne veličine"

Harrisov lik u Uncoupled ima profil na dating aplikaciji Grindr, a za te potrebe, priznaje, ipak nisu fotografirali njegov penis.

"Predložio sam da nađemo neku dobru fotku na internetu. U izboru fotke sam morao biti realan. Malo sam se bojao da ne izaberem nešto preveliko jer bi to onda preraslo u vic. Nisam htio izabrati ni premali jer bi to također preraslo u vic. Trebali smo nešto normalno, prosječne veličine", ispričao je glumac za Variety.

U razgovoru je spomenuto i snimanje nove sezone serije Doctor Who, u kojoj će Harris glumiti. Rekao je da je upoznao Ncutija Gatwu, sljedećeg Doctora Whoa. "On je sjajan tip. Bit će prvi gej doktor, što će biti super, bit će seksi doktor", zaključio je Harris.