Nekad Chastity, danas Chaz - Kći popularne Cher promijenila spol i dokumente



POPULARNA Cher i službeno je ovih dana dobila sina. Naime, njezina kći Chastity promijenila je nedavno spol, a ovih dana joj je i na sudu priznato da je muškarac. Tako je godinu dana nakon promjene spola Chaz Bono, izašao iz sudnice u Santa Monici, sretan jer je mu je i odobren zahtjev za službenu promjenu spola i imena. . "Chaz ne može biti sretniji. Ovo je jako važan korak u njegovoj transformaciji i uvelike će mu pomoći to što će promijeniti dokumente i svima pokazati tko uistinu jest", izjavila je njegova odvjetnica Kristina Wertz.

Bono je s procesom promijene spola započeo prije godinu dana, nakon što je napunio četrdeset godina. Nedavno je izjavio da mu je odluka o promjeni spola bila najbolja u životu. "Osjećam se puno udobnije. Oduvijek sam se osjećao kao muškarac. Život je kratak i dragocjen, a ovo sam ja. Konačno mogu biti to što jesam". Proces promjene spola traje oko pet godina, a Chazu su zasada uklonjene grudi te prima hormonsku terapiju.

Da je homoseksualka, Chastity je otkrila dok je studirala u New Yorku. Sonny je činjenicu prihvatio odlično, a Cher je priznala da je izgubila kontrolu. "Pukla sam. Uvijek sam mislila da će moja kći imati obitelj", izjavila je tada pjevačica. Tada je Chastity napustila fakultet i otkrila svijetu da je lezbijka. Cher se u međuvremenu pomirila s tom činjenicom, a Chastity postala Chaz. Chaz je u vezi s Jennifer Ella već četiri godine, a ona ga u promjeni spola zdušno podržava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.