Nekadašnja slavna spasiteljica Pamela Anderson utopila se u dugovima

JEDNA od najpopularnijih zečica svih vremena, vladarica pješčanih plaža 90-ih godina, navodno je u dugovima do grla. Nakon što smo u posljednje vrijeme imali prilike čitati o njenoj novoj ljubavi, instruktoru ronjenja Jamieu Padgettu, s kojim je ovo ljeto posjetila susjednu Budvu, te čak najavljivala gradnju hotela tamo, danas ponovno vijesti o Pamelinim dugovima, koji se nisu riješili.

Pamela nema ništa

Osoba kojima je prsata ljepotica dužna sve je više. Da podsjetimo, prije nekoliko mjeseci njen blizak prijatelj je izjavio: "Pamela nema ništa. Živi u Malibuu u prikolici, a o kreditnoj kartici može samo sanjati. Navodno ima nešto novca u gotovini, no to je vrlo malo". I dok joj u ljubavi cvjetaju ruže, na financijskom planu cvjetaju dugovi i minusi kojih se Pamela ne može riješiti. 

"Donijeti ručak na stol u današnjoj ekonomiji nije lako. A kada netko ne plati svoje račune, stvar je puno teža!"

Prema magazinu Star, glumica duguje skoro 1,2 milijuna dolara građevinarima, koji su obavljali radove na njezinoj vili u Malibuu. Jim Brown, vlasnik tvrtke kojoj Pamela duguje izjavio je: "Donijeti ručak na stol u današnjoj ekonomiji nije lako. A kada netko ne plati svoje račune, stvar je puno teža!". I dok ljudi kojima Pamela duguje čekaju da im se dugovi isplate, Pamela promovira svoju novu modnu liniju na Novom Zelandu. Možda se nada da će joj nova linija donijeti novac kojim bi se konačno riješila nemilih dugova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.