Nereda dočekalo nimalo ugodno iznenađenje: "Blaće mi je baš smjestila"

Foto: RTL

VODITELJSKI duo Antonija Blaće i Rene Bitorajac u novom RTL-ovom showu Ludi bar, koji starta u utorak 10. prosinca od 20 sati na RTL-u, ugostit će 24 zvjezdana gosta, redom velike face - glazbenike, nogometaše, glumce, voditelje. Svi oni naći će se pred velikim iskušenjima i potpuno 'pomaknutim' izazovima, a sve s vrlo plemenitim ciljem - kako bi prikupili novčana sredstva za udrugu RTL pomaže djeci.

Već u prvoj emisiji Ludi bar posjetit će reper Marko Lasić Nered koji gledatelje posljednjih nekoliko mjeseci zabavlja u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj!, a koji ne skriva oduševljenje atmosferom koja vlada na setu.

"Show je bombica, nešto novo i superzabavno. Već je ova prva epizoda u kojoj sam i ja sudjelovao pokazala odličnu energiju i opuštenu vibru", priča Nered pa dodaje: "Rene i Antonija su čudo. Brzi na jeziku, inteligentni i duhoviti. Među njima vlada odlična voditeljska kemija. Sve se to u baru osjeća u interakciji s ovim novim voditeljskim duom."

I dok Nered u Tri, dva, jedan - kuhaj! sjecka, peče, mijesi i poslužuje kulinarska remek-djela već dobro znanom žiriju, u Ludom baru sasvim se nenadano našao upravo u njihovoj ulozi, ulozi kušača. Naime, kako bi izvršio svoj izazov, Nered će morati kušati pet potpuno nejestivih jela. Među nespojivim i ludim kombinacijama naći će se sladoled s češnjakom, kuhane nogice, riblji smoothie ili pak ukiseljena haringa u aroniji.

"Iste sam se sekunde sjetio Željke, Špičeka i Pažanina, sve one stvari koje smo im servirali… I onda sam zaključio da moraju biti sretni što su nas imali jer uvijek može gore, kao danas meni", šali se Nered pa dodaje: "Ono je bilo strašno, nejestivo! Antonija se za to pobrinula, baš mi je smjestila."

A iako mu šarene i čudne kombinacije sastojaka nisu strane, one iz Ludog bara ipak neće ponovno isprobavati. Unatoč tomu, svojim klincima kod kuće rado kuha.

"Puno raznih stvari koje sam naučio u Kuhaj koristim kad kuham za klince. Obožavaju moje burgere. Nema ljepše stvari nego ih gledati kako fino papaju", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.