Netflix objavio oglas za posao stjuardese u privatnom avionu s plaćom do 355.000 eura

Foto: Press

POSAO stjuardese (ili stjuarda) donosi puno pogodnosti, a osim putovanja svijetom, dobra zarada jedna je od njih, pogotovo ako je poslodavac Netflix.

Netflix stjuardesa

Naime, streaming servis objavio je da je u potrazi za stjuardesom koja bi radila u privatnom avionu s rasponom plaće od minimalno 60 pa sve do 385 tisuća dolara, odnosno od 55 do 355 tisuća eura.

Oglas je objavljen na Netflixovoj web stranici, gdje je navedeno da je Netflix Aviation u potrazi za nekim tko ima "strast prema zrakoplovstvu i želju za radom u ekipi iz snova".

No, zašto streaming servis traži stjuardese? Sve je objašnjeno u opisu posla.

Koji su uvjeti?

"Zrakoplovni tim pomaže Netflixu učinkovitije doći do svijeta kako bi tvrtka mogla nastaviti stvarati radost diljem planeta", napisali su.

Idealna osoba za ovaj posao treba prihvaćati kulturu tvrtke, biti neovisna i djelovati s puno samomotivacije. Uz to, potrebno je imati neovisnu prosudbu, diskreciju i izvanredne vještine korisničke službe potrebne za pružanje besprijekornog iskustva putnicima.

Posao iz snova?

"Ovo je vodeća pozicija za stjuardesu sa sjedištem u sjevernoj Kaliforniji, a pravi kandidat bit će profesionalno obučen za sigurnost kabine i putnika te evakuaciju zrakoplova u hitnim slučajevima", dodali su. U oglasu su zatim objašnjene specifične zrakoplovne kvalifikacije koje bi idealni kandidat trebao imati te je navedeno da će onaj tko bude uspješan imati plaću do 385.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.