Netflix snima dokumentarac o Victoriji Beckham, progovorit će o temi koja sve zanima

Foto: EPA

Prošle godine svi su poludjeli za dokumentarnom serijom Beckham. Serija je pratila jednog od najpoznatijih nogometaša na svijetu, Davida Beckhama. Od početka nogometne karijere, preko medijski eksponiranog braka s Victorijom, pa sve do mirovine, Beckham je pružio uvid u najintimnije dijelove svog života. 

Netflix nije odlučio stati na tome te će sada i Victoria Beckham dobiti dokumentarac, piše Daily Mail.

Netflixovo službeno priopćenje

“Otkako je tijekom 90-ih počela graditi karijeru kao Posh Spice, Victoria Beckham postala je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Njezini su Posh Spice dani prošli, ali danas se nalazi na putu ka izgradnji modnog carstva. Obožavatelji će sada napokon moći vidjeti priču koja iza tog puta stoji”, stoji u Netflixovom službenom priopćenju.

Dokumentarac još nema ime, a detaljno će istražiti njezin modni brend i pratiti Victorijine pripreme za Pariški tjedan mode sljedeće godine.

Navodno će se spomenuti i Davidova afera iz 2003. 

Također, zavirit će iza kulisa njezinog puta od Posh Spice do kreativne direktorice uspješnog modnog i beauty brenda, a pružit će i uvid u obiteljski život slavnog para. Progovorit će se i o temi koja zanima mnoge - navodnoj Davidovoj aferi iz 2003. godine.

Producenti dokumentarne serije su Nicola Howson, koja je radila i na Beckhamu, te Julia Nottingham, koja je na Netflix donijela i dokumentarac o Pameli Anderson. To su sve informacije koje su za sada poznate, a s obzirom na to da je produkcija tek krenula, može se očekivati da dokumentarac neće stići prije 2025. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.