Nezaboravan doček Nove godine na Fuliranju i FOOLING AROUND-u by Fuliranje

Foto: Sandro Sklepić

"GDJE ćete za Novu?"

Ako nemate odgovor na ovo pitanje tamo negdje od rujna ove godine, bez brige, nikada nije kasno za fenomenalan doček Nove godine na Fuliranju, i to na dvije lokacije.

Na Fuliranju na Strossmayerovom trgu ispratit će staru godinu pravom glazbenom poslasticom, Jamesom Holroydom, tour DJ-om Chemical Brothersa. James Holroyd poznato je ime na klupskoj sceni Manchestera i Leedsa. Počeo se baviti glazbom 1991. godine, a predstavio se nastupom u Leeds Music Factoryju.

Održao je nastupe i na još jednoj ključnoj večeri na klupskoj sceni Ujedinjenog Kraljevstva - Bugged Out! Već godinama nastupa s legendarnim duom, The Chemical Brothers - koji je također nastao na britanskoj sceni, u Manchesteru.  

Stara godina otići će u lijepo sjećanje na terasi Oleander hotela Esplanade, uz FOOLING AROUND by Fuliranje i energičnu i veselu atmosferu za koju će biti zaduženo Ljetno kino. Ljetno kino je bend nastao 2009. godine na Braču, a predvodi ga Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…).

Brzo su osvojili publiku svojim jedinstvenim zvukom koji stvaraju instrumentima kao što su ukulele, klarinet, bubanj i klavir. Bend je nastupao na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima kao što su INmusic i Exit. Miljenici zagrebačke publike će svojim obradama poznatih pjesama otjerati hladnoću i privući posjetitelje na ples kojim će ispratiti staru godinu. 

S obzirom na to da su Strossmayerov trg i hotel Esplanade udaljeni svega par minuta, organizatori vas pozivaju da doživite obje lokacije, kako već dobro poznatom gastronomskom ponudom tako i ovim posebnim programom. 

"Fulirajte s nama i pripremite se za doček Nove godine za pamćenje!"

Blagdansko radno vrijeme FOOLING AROUND-a by Fuliranje:

Stara godina: 11:00-02:00

Blagdansko radno vrijeme Fuliranja:

Stara godina: 12:00-02:00

Nova godina: 17:00-01:00