Nick Carter negirao optužbe za silovanje i digao protutužbu: "Žele izvući novac"

Foto: Facebook

PJEVAČ Nick Carter je nakon optužbi za silovanje uzvratio protutužbom protiv Shannon Ruth, koja ga je u prosincu optužila za navodni seksualni napad, a također tuži Melissu Schuman, bivšu teen pop zvijezdu i pjevačicu ženske grupe Dream, koja ga je za silovanje optužila još 2017.

Carter u protutužbi tvrdi da su ga dvije žene "oklevetale, ocrnile i uništile njegov ugled u svrhu privlačenja pažnje i slave i/ili dobivanja novca", prenosi magazin People. Protutužba dvije žene opisuje kao "oportunistice" koje su se namjerile "uništiti nedužne živote" i uzrokovale više od 2.3 milijuna dolara poslovnih gubitaka.

Carter zanijekao obje optužbe

Podsjećamo, Ruth je u prosincu na press-konferenciji rekla da ju je pjevač seksualno napao kada je imala samo 17 godina. 

"Posljednja 21 godina bila je ispunjena boli, zbunjenošću, frustracijom, sramom i samoozljeđivanjem koji su izravna posljedica toga što me Nick Carter silovao. Iako sam autistična i živim s cerebralnom paralizom, vjerujem da ništa nije više utjecalo na mene ni imalo trajniji utjecaj na moj život od onoga što mi je Nick Carter učinio i rekao", rekla je sada 39-godišnja Shannon. 

Carter je zanijekao obje optužbe, a u protutužbi tvrdi da nikada nije upoznao Ruth. Naveo je i da su Schuman i njen otac Jerome Schuman navabili Ruth koja je "bila ranjiva i osoba koja jako pada pod utjecaj, žudi za pažnjom i očajnički se želi uklopiti".