Nicky Hilton i Bijou Phillips sukobile se s Tilom Tequilom zbog psića pokojne Casey

PRIJATELJICE preminule nasljednice Casey Johnson u sukobu su s njezinom zaručnicom, starletom Tilom Tequilom. Nakon što su Caseyne prijateljice Nicky Hilton i Bijou Phillips danas došle do Tilinog doma te pokušale uzeti pse i neke osobne stvari pokojne Johnson, ona ih je odbila i pozvala policiju.

Kad su policajci stigli na mjesto događaja zatekli su tri dame u verbalnom sukobu. Ubrzo su policajci smirili situaciju te dopustili dvjema prijateljicama da uzmu stvari svoje prijateljice. Između ostalog, uzele su krznene kapute, pribor za dijabetičare te stvari koje su za pokojnu Casey imale emotivnu vrijednost. Bili su tu i njezini psi.

Tila je dva mala psića zaključala u kupaonicu, no nakon što je policija stigla, starleta je predala psa. Objasnila je da je to napravila zbog namjere Nicky Hilton i Bijou Phillips koje navodno žele uspavati psiće te ih pokopati zajedno s njihovom vlasnicom. Phillips je na to kratko odgovorila da nemaju nikakvu namjeru to napraviti. Nicky je već sinoć htjela uzeti stvari svoje prijateljice, no Tequila joj to nije dopustila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.