Nicole Kidman zbog plastičnog lica dobila nogu iz tri filma

AUSTRALSKA zvijezda Nicole Kidman polako ostaje bez uloga, i to zbog "nedostojanstvenog načina na koji stari", prenose danas gotovo svi američki tabloidi. Kidmanica je uskoro trebala zaigrati u tri filma, "Bel Ami", "Monte Carlo" i remakeu hita s Marilyn Monroe "Kako se udati za milijunaša", ali iz sva tri dobila je nogu, i to zato što se unakazila plastičnim operacijama s kojima je pretjerala.

"Nicole ne stari dostojanstveno i to joj uništava šanse u Hollywoodu", smatra Michael Levine, PR stručnjak iz poznate marketinške agencije LCO, a s njim se, izgleda, slažu i holivudski producenti. Međutim, nije Nicole jedina koja je u zadnje vrijeme popustila pod pritiskom ljepote i otišla predaleko; svijet su nedavno šokirale fotografije La Toye Jackson koja se pretvorila u Michaela, Heidi Montag imala je čak deset zahvata u jednom danu iako su joj samo 23, a gotovo svaka holivudska dama koja "imalo drži do sebe", ordinacije dobrih doktora posjećuje redovito radi dotjerivanja savršenog izgleda.

Za plastikom su, zasad bez vidljivih posljedica, posegnule i mnoge dame s domaće scene - Mila Horvat, Severina, Nikolina Pišek, Fani Stipković i mnoge druge, iako mnoge među njima to ne žele priznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.