Nikad povoljnije skidanje dioptrije: Veliki ljetni popust u Optical Expressu

Foto: Shutterstock

NAPOKON je došlo vrijeme godišnjih odmora. Neovisno o tome da li ćete se sunčati na Hvaru ili surfati na Bolu, ili možda skoknuti u planine, svakako želite da je vaš vid u odličnoj formi. Optical Express ovo ljeto ima super popust na sve metode laserske korekcije vida, a cijena pregleda iznosi samo 190 kn.

Zahvat laserske korekcije vida je u potpunosti bezbolan, traje desetak minuta a rezultati su trajni. Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost.

Najveću će razliku poslije zahvata osjetiti oni koji aktivno provode odmor. Kada se riješite dioptrije više nećete trebati paziti da vam ne ispadne leća dok igrate odbojku na pijesku ili jedrite blizu vašeg omiljenog otoka. Samo se sjetite koliko puta ste poželjeli zaroniti i vidjeti sve kristalno čisto, koliko puta ste na plaži tražili naočale ispod ručnika ili sjeli na njih i koliko puta ste sami sebi rekli: "Ovo je zadnje ljeto da imam naočale na plaži!"

Ljetni popust u Optical Expressu možete iskoristiti do 31.8., a ovdje pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Metode laserske korekcije vida

U osnovi postoje dvije vrste zahvata - LASIK i PRK. Osnovna razlika između njih je brzina oporavka. Kod LASIK zahvata je oporavak vrlo kratak i pacijent već idući dan može obavljati svakodnevne obveze. Kod PRK zahvata oporavak traje malo dulje, 5-7 dana, ali je uspješnost zahvata jednaka u oba slučaja.

Tehnologija za lasersku korekciju vida

Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana i smatra se izuzetno sigurnom. Zahvat je bezbolan, a period oporavka kod najpopularnije iLASIK metode je tek jedan do dva dana, tako da su male ili gotovo nikakve šanse da ćete morati mijenjati plan vašeg godišnjeg odmora.

IntraLase i iDesign tehnologija koju Optical Express upotrebljava, može dodatno poboljšati standardne LASIK i PRK zahvate. Za odabir naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka, tako da čak i pacijenti koji nisu bili kanididati za zahvat standardnim LASIK i PRK metodama sada mogu korigirati vid.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina obratite se na broj telefona 01 5625 450.
Saznajte više o laserskom skidanju dioptrije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.