Nike reklamom "ispisao budućnost": Rooney živi u prikolici, Ronaldo dobio stadion

"WRITE THE FUTURE" nova je spektakularna reklama kompanije Nike, čije dresove na predstojećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici nosi velik broj reprezentacija. U trominutnoj reklami koju je režirao renomirani holivudski redatelj i producent Alejandro G. Inarritu, poznat po filmovima "21 gram" i "Babel", pojavljuju se neki od najvećih nogometaša današnjice.

Nogometne zvijezde koje je Nike okupio u svojoj novoj reklami su Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Wayne Rooney, Fabio Cannavaro, Franck Ribery, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, Theo Walcott, Patrice Evra, Gerard Pique, Ronaldinho, Landon Donovan, Tim Howard i Thiago Silva. Kao specijalni gosti se pojavljuju teniska legenda Roger Federer i košarkaška superzvijezda Kobe Bryant. U reklami koja će svoju televizijsku premijeru doživjeti tijekom večerašnjeg finala Lige prvaka, pojavljuje se i Homer Simpson.

"Ova epska kampanja uistinu prikazuje razmjer, emocije i utjecaj kojeg jedan jedini trenutka nogometne utakmice može imati na pojedinog igrača, fanove ili naciju. Ovo je tek početak putovanja", kazao je jedan od izvršnih direktora Nikea, Davide Grasso.

Reklama između ostalog pokazuje sjajnu nogometnu akciju Fabia Cannavara, koja je kasnije opjevana, ali i nogometnu propast Waynea Rooneyja koji od nogometne zvijezde postaje zapušteni propalica koji živi u naselju prikolica. Rooney se vraća u prošlost i mijenja trenutak koji je presudio njegovoj karijeri - budućnost je tad drugačija, a Rooney dobiva odličje od britanske Kraljice majke. Sjajna igra Cristianu Ronaldu je u budućnosti kakva mu je ispisana u reklami donijela kipove na trgovima, stadion koji nosi njegovo ime te film koji je snimljen prema njegovom životu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.