Nikolina Pišek: Apsolutna je neistina da sam operirala grudi u Beogradu

NIKOLINA PIŠEK oštro je demantirala napise srpskih medija o tome da je u Beogradu ponovno otišla pod nož i to kako bi korigirala grudi uoči početka svog talk showa na TV Pink. "To je apsolutna neistina. Nikad nisam kročila ni u jednu kliniku u Beogradu, a ne znam ni koji bi idiot odmah nakon operacije otišao na put. Uostalom, cijelo sam ovo vrijeme radila, a da sam bila na nekoj operaciji vjerojatno bih morala izostati s posla", kazala je Pišek za Index.

Poznata voditeljica pritom je najavila i tužbu protiv srpskog Pressa koji je objavio kako je bila "nezadovoljna dosadašnjim silikonima te je u jednoj poznatoj beogradskoj klinici za rekonstruktivnu i plastičnu kirurgiju `dotjerala poprsje`". Neimenovani izvor spomenutog srpskog lista ustvrdio je: "Intervencija je trajala jako kratko i ona je zajedno s dečkom, biznismenom Matijom Ćorkovićem, odmah otputovala u Italiju". Pišek te navode oštro odbacuje.

U Italiji su Pišek i Ćorković uživali u ljepotama Rima. Osim znamenitosti, obilazili su i vrhunske restorane te noćne klubove, pa tako navodno i jedan poznat po najboljem striptiz showu u Italiji. Srpskim je medijima Pišek o putovanju otkrila: "Nismo ovamo došli s nekim posebnim razlogom. Jednostavno, odlučili smo što bolje iskoristiti posljednje sunčane dane, ali se i provesti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.