Nikolina Pišek: Hvala donedavno nepoznatim ljudima, nikad vam to neću zaboraviti

Foto: Instagram

VODITELJICA Nikolina Pišek objavila je fotografiju s ljetovanja. Trenutačno se odmara u Zatonu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 

Pozirala je u kupaćem kostimu i ponovno objavila zagonetnu poruku. 

"Bazen s najboljim pogledom na Zaton dubrovački. A pogled je pun ljepote kao i moja duša. Ima trenutaka u životu kada ti je padobran neophodan, padobran sačinjen od dobrih ljudi oko tebe. I ovaj pogled je metafora upravo toga. Bez njih bi za mene ovo prostranstvo u kojem se nalazim bila provalija. S njima se pretvara u čaroban krajolik", napisala je.

Zatim se zahvalila "donedavno nepoznatim ljudima" koji su joj pomogli nedavno u životu. 

"I zato želim zahvaliti svima na svojem putu, uglavnom meni donedavno nepoznatim ljudima koji su bez razmišljanja satkali padobransku svilu iznad moje glave i omogućili mi da mekano sletim. Nikada vam to neću zaboraviti. Ako bude prilike, to ću i uzvratiti. Nadam se da neće biti potrebe za tim. Ali samo da se zna", dodala je.

Već neko vrijeme objavljuje neobične poruke

Prije nekoliko dana voditeljica je rekla kako je donijela "neke nove i hitne životne odluke" koje će vjerojatno promijeniti njezinu stvarnost. 

"Ovo ljeto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, s promjenama koje će odrediti moj daljnji životni put", napisala je.

Kaže da će o tim životnim promjenama govoriti javno s vremena na vrijeme kako bi pomogla onima koji prolaze slične borbe. Dosad nije otkrila o čemu se točno radi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.