Nikolina Pišek: Moj late night show će biti lišen cenzure

SVESTRANA Nikolina Pišek sinoć je stigla na prvu večer Cro A Portera u društvu prijateljice. Voditeljica je stigla kako bi pogledala kolekcije Linee Exclusive i Jasmine Arnautović. Lijepa Nikolina za Index je otkrila sve o svojim modnim preferencijama, kćerki Hani, poslovnim planovima i ljubavi na daljinu s Matijom Ćorkovićem. "Manje više mogu reći da sam nosila skoro sve domaće dizajnere, s njih barem desetak, što privatno, što službeno, sam surađivala. Dosta sam nosila Lineu, ELFS-e, ali i ostale", rekla je Nikolina.

"Za službene prigode volim biti ženstvena, a preko dana ponavljam jedno te isto, pamučne majice, tajice, nešto krajnje udobno. Nisam izbirljiva što se dnevne odjeće tiče", istaknula je voditeljica. "Hana više pomaže meni nego ja njoj što se mode tiče. Ima već svoj izgrađen stil i mislim da to jako uspješno radi. Kao i svi klinci njezine generacije, nosi neki sportski finjak", ispričala je Nikolina o svojoj kćerki Hani. Njezina popularnost prelazi granice Hrvatske, te uskoro kreće s radom na Pink TV-u, a radit će jedan "late night show".

"Radimo jedan late night show, odbrojavam dane do prve emisije. Jako sam uzbuđena, onako pozitivno. Ne znam što da očekujem, ali da očekujem išta loše, ne bih se u to ni upuštala. Pripremamo nešto ležerno, zabavno i pozitivno. Davat će se u kasnom terminu, bit ćemo malo slobodniji, lišeni cenzure, i moći ćemo obrađivati širi dijapazon tema", ispričala je Nikolina. "Nadam se da je Matija suglasan i da odobrava, odnosno sigurna sam u to. Još uvijek je s nama sve isto kao što je i bilo. Bez ikakvih drama i potresa. Teže je održavati vezu na daljinu, da. Potrebno je više tolerancije, vremena i financijskog ulaganja", zaključila je Pišek govoreći o svojoj vezi na daljinu s Matijom Ćorkovićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.