Nina Badrić oduševila brojnu publiku solističkim koncertom u Beogradu

ODJEVENA u kreaciju od perja, poznate dizajnerice Matije Vujice, pjevačica Nina Badrić oduševila je sve prisutne na svojem prvo solističkom koncertu u Beogradu. Preko četiri tisuće obožavatelja ispunilo je sinoć do posljednjeg mjesta beogradski Sava centar kako bi uživali u vrhunskoj glazbenoj poslastici.

Publika je čak tri puta pozvala Ninu natrag na pozornicu, isprativši je velikim pljeskom i ovacijama

Publika je bila ispunjena obožavateljima svih generacijama, a ono što je iznenadilo i samu pjevačicu je činjenica da su svi znali riječi Nininih pjesama. Koncert je trajao gotovo tri sata, a Nini Badrić se na pozornici pridružio i bosanski pjevač Hari Varešanović s kojim je Nina nedavno snimila videospot za pjesmu "Ne mogu ti reći što je tuga" s kojim će nastupati na Hrvatskom radijskom festivalu. Osim njega, na prekrasno uređenu pozornicu je stupila i Aleksandra Milutinović, glazbenica, kantautorica i autorica Nininog hita "Da se tebi opet vratim".



Među brojnom publikom koja je čak tri puta pozvala Ninu natrag na pozornicu, isprativši je velikim pljeskom i ovacijama, su bili pjevač Željko Joksimović, njegova djevojka, televizijska voditeljica Jovana Janković, srpske pjevačice Aleksandra Kovač i Goca Tržan, Ljubiša Samardžić, glumac i bivši ministar kulture Republike Srbije Branislav Lečić, hrvatski veleposlanik u Srbiji Željko Kuprešak te brojni prijatelji Nine Badrić iz Hrvatske.

A.M.
Foto: Press Nina Badrić

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.