Nina Morić se predomislila: Jaka sam jer sam Hrvatica!

OCVALA (talijanska) starleta Nina Morić danas tvrdi: "Jača sam od svega, ipak sam ja Hrvatica!". Međutim, mnogi, a pogotovo novinari, i dalje pamte Ninine zvjezdane ispade, bahatost i dan kada je "zaboravila" hrvatski, te pod krinkom toga otkantala okupljene medije, kojima nije htjela tada davati izjave.

Usporedno s padom popularnosti u Italiji, Nina polako planira povratak na hrvatsko tržište, koje je nekoć s gnušanjem odbacivala. Priznala je i da ovih dana planira kupovinu kuće u domovini, ali hoće li se preseliti, nije htjela otkriti. Trenutno se sprema za sudjelovanje u realityju "Misija Indija", koji će se od 16. rujna prikazivati u eteru talijanskog Canalea 5, a nesvakidašnja avantura hrvatsko-talijanske starlete uglavnom se sastoji od preživljavanja u uvjetima kakve Zapad već stoljećima ne poznaje.

Ima li Nina šanse za pobjedu u "avanturi života"?

Uz Ninu, u "Misiji" će se natjecati i Eleonora Brigliadori - glumica i voditeljica na Canale 5 te RAI televiziji; Matteo Cambi - osnivač brenda Guru koji je upravo odslužio tri mjeseca zatvora zbog prijevare jer je proglasio stečaj zbog neuspjeha tvrtke i koji je poznat po konzumaciji droga i alkohola; Emanuele Filiberto di Savoia - investicijski savjetnik, TV voditelj i komentator te pobjednik pete sezone talijanske inačice showa Ples sa zvijezdama; Elenoire Casalegno - manekenka i TV voditeljica, također je poduzetnica koja je pokrenula proizvodnju vina i posjeduje hotel u povijesnom centru grada Ravenne; Daniele Soragni - 58-godišnji televizijski voditelj i pisac; Nena Ristić - 27-godišnja srpska manekenka koja govori pet jezika, pohađala je Akademiju glume i primijenjenih umjetnosti u New Yorku, u Italiju je stigla 2004. godine, majka je trogodišnje djevojčice; Vittorio Marcelli - jedan od natjecatelja posljednje sezone talijanske inačice Big Brothera (Grande Fratello); Siria De Fazio - također jedna od natjecatelja posljednje sezone talijanske inačice Big Brothera i Samya Abbary - prelijepa marokanska glumica koja govori talijanski, engleski, arapski i francuski.

Belen zaprijetila Fabriziju: Riješi se Nine!



Hoće li show pratiti i Fabrizio Corona, čovjek s kojim Nina Morić dijeli sina i sudsku parnicu (odnosno, kriminalni dosje), teško je pogoditi. Međutim, ako se pita njegovu aktualnu djevojku, Belen Rodriguez - neće. Belen je, naime, barem ako je vjerovati talijanskim tabloidima, Coroni zaprijetila da s Morićkom više ne smije prozboriti ni riječi. Također, naredila mu je da sa svojeg ramena zauvijek izbriše Ninino ime.

Čuju li se svadbena zvona?

Podsjetimo, Corona na desnom ramenu u tetoviranom srcu ima ispisano ime "Nina" te ispod toga "oprosti". Drugu riječ dao je istetovirati naknadno nakon što je završio u zatvoru zbog ucjenjivanja poznatih zvijezda. Seks bombi Belen očito je dosadilo gledati ime hrvatske manekenke na njegovom ramenu pa je poduzela neke mjere, ali zasad neuspješno što poprilično čudi s obzirom da  je Fabrizio nedavno na sva zvona priznao da bi se mogao oženiti Argentinkom.

"S Belen još uvijek ne postoji ljubav, ali jako mi se sviđa. Tako je slatka i nesigurna. Ali hodamo! Službeno smo u vezi. Mogao bih se i oženiti njome, zašto ne? Živim trenutke euforije i slobode; ovo je prvi put u osam godina da izlazim sa ženom koja nije Nina. Belen je divna osoba, potpuno drukčija nego kakvom je prikazuju. Ona nije kradljivica oženjenih muškaraca", izjavio je Corona nakon što su po prvi put obavljenje fotografije zaljubljenih golupčića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.