Nogometaš Domagoj Vida zaveo kćer bivšeg predsjednika NK Osijeka

KAPETAN NK Osijeka, 21-godišnji Domagoj Vida, ljubi 20-godišnju odbojkašicu i studenticu osječkog Pravnog fakulteta Dunju Novalić, kćer bivšeg predsjednika NK Osijeka i vlasnika propale Gradske banke, Antuna Novalića, koji je u rujnu prošle godine preminuo od karcinoma. Svoju ljubavnu vezu Vida je obznanio tijekom priprema u Turskoj.

"Spojili smo se nekako preko prijatelja. Karlova sestra (napadač Osijeka Karlo Primorac, op.a.) i Bobina cura (bivši branič Osijeka Slobodan Stranatić, op.a.) druže se s njom od ranije. Našli smo se skupa u društvu i ... eto", rekao je Vida, a naveo je i kako mu ne smeta to što je Dunja tri centimetra viša od njega.

"Što da kažem pa u vezi smo tek tri tjedna, od čega smo sve skupa 10-ak dana bili zajedno, s obzirom na to da je Domagoj prvo bio na pripremama u Međugorju, a sad je u Turskoj", rekla je Vidina nova ljubav Dunja za Jutarnji list te dodala: "Upoznali smo se prije dva mjeseca. Za sada sve dobro funkcionira unatoč odvojenosti. No, i Domagoj i ja smo sportaši, navikli smo na česte izostanke pa imamo razumijevanja jedno za drugo. Uostalom, uskoro se vraćaju u Osijek, a kada počne prvenstvo, ipak će više biti ovdje pa ćemo imati i više vremena za sebe".

Nogometne vještine svog dragog Dunja još nije vidjela: "Na utakmici nisam bila posljednjih pet godina pa ga nikada nisam vidjela, ali bit će prilike na proljeće".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.