Nova Kraljica Hrvatske je lijepa Maja, natjecala se i twerkerica

Foto: Josip Čekada

IZBOR za Kraljicu Hrvatske održao se jučer u Rovinju, a 12 lijepih kandidatkinja iz raznih dijelova Hrvatske predstavilo se u svom najboljem izdanju pred brojnom publikom i stručnim žirijem.

Kraljica Hrvatske je prelijepa Maja Lončarević, dok su titule prve i druge princeze odnijele Jana Tomljanović i Antonela Šoljić. Martina Dovođa proglašena je Kraljicom fotogeničnosti, Ana Grubišić je djevojka koja je kući ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je najelegantnija bila Petra Meglaj i time zaslužila lentu kao Kraljica elegancije. Stručni žiri i glasači su odlučili da je Kraljica medija crnokosa Sarah Seifert.

Jelena Lešić i njezin kolega Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Goran Karan, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i mlada, perspektivna glazbenica u usponu Antea Hrelja. Pored pjevačkih točaka, nastupila je i odlična plesna skupina Megablast.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili da su prvi put u povijesti Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.