Nova ljubav u životu Ive Todorić? "Moje oči su oči zaljubljene žene"

Foto: Facebook/Instagram

IVA TODORIĆ posljednjih dana na društvenim mrežama objavljuje gomilu romantičnih citata, a zbog opisa pod jednom nedavnom fotografijom s Instagrama mnogi su se zapitali što se događa u ljubavnom životu Todorićeve kćeri.

"Moje oči su oči zaljubljene žene. Zaljubljena u ljubav", napisala je Iva u opisu fotografije na kojoj nosi crvenu haljinu s uzorkom srca te natpisom na prsima "...your eyes are the eyes of a woman in love", odnosno: "Tvoje oči su oči zaljubljene žene."

"Ljubav nije kompromis, žrtva, patnja, laž, prijevara ni bol. Upravo ono što nije ljubav može nas dovesti do spoznaje što ljubav jest. To je mir koji osjećaš kada si ona(j) tko uistinu jesi. Ljubav je osjećaj kao da ste stigli kući", napisala je nešto ranije.

Krajem lipnja Iva je svoje prezime na društvenim mrežama iz Balent promijenila u djevojačko Todorić, no nije htjela otkriti koji je razlog tome.

2001. godine Iva se udala za Hrvoja Balenta i otad je nosila njegovo prezime. U posljednje vrijeme se šuškalo o problemima u njihovom braku, no to nikad nije potvrđeno, a Iva je krajem prošle godine putem društvenih mreža suprugu poslala poruku preko bočice Jane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.