Nova verzija karata: Stiže Uno No Mercy i, da, zaista je bez milosti

Screenshot: X

IZAŠLA je nova verzija kultne kartaške igre koja je, kako kažu iz Una, dizajnirana da uništi prijateljstva i izgleda da se ne šale. Uno: Show 'Em No Mercy' dolazi sa sasvim novim pravilima i kartama koje opravdavaju njegovo ime. 

"Wild Reverse Draw 4" omogućuje igračima da promijene boju, obrnu redoslijed i, uz to, sljedeći igrač mora vući  četiri karte. No, to je samo početak. 

Kupi 10, preskoči krug... 

Ako dobijete novu kartu "Draw 10", morate vući 10 karata. Da, dobro ste pročitali. A najmoćnija karta u novoj verziji igre je "Skip Everyone", koja omogućuje igračima da odmah preskoče cijeli krug i opet igraju. 

Još jedna nova karta je "Discard All", prema kojoj svi igrači moraju pogledati svoje karte i odbaciti one koje odgovaraju boji karte "Discard All". Osim toga, tu su i neka nova pravila, među kojima je slaganje karata sada službeno dozvoljeno. Dakle na kartu +2 možete dodati još jednu +2, odnosno na +4 još jednu +4 kartu.   

Ako ste mislili da je tu kraj, ima još. Novo "Mercy Rule", odnosno pravilo milosrđa, nalaže da je svatko tko ima 25 karata ili više automatski izbačen iz igre. 

"Ovo će uništiti prijateljstva" 

Ubrzo nakon što je objavljena, nova verzija karata postala je hit na društvenim mrežama, a mnogi komentiraju kako je igra postala "zaista brutalna". 

"Dakle, Uno je izašao s novom igrom, a zove se No Mercy i nisu se šalili kad su je napravili bez milosti.  Ovo će zauvijek promijeniti Uno i ovo će uništiti prijateljstva", komentirao je jedan tiktoker. 

@kevonstagetiktok

CHAOS.

♬ original sound - kevonstage

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.