Novu godinu čekate kod kuće? Provjerili smo što se nudi na televiziji

Foto: RTL

AKO već niste krenuli u novogodišnji provod i Novu godinu planirate dočekati u udobnosti vlastitog doma, možda vas zanima što se nudi od televizijskog programa. 

HRT

Na prvom programu HRT-a od 20 sati možete gledati kviz Tko želi biti milijunaš, nakon čega u 21:15 počinje novogodišnje izdanje emisije A strana, a slijedi emisija Lijepom našom u 23:15. Nakon toga možete pratiti snimku koncerta Velikih tamburaških hitova od 00:34. Oko dva ujutro tu je snimka koncerta Prljavog kazališta, a zatim u 4:20 tu je i snimka koncerta Dražena Zečića. 

Na drugom vas programu HRT-a čeka izbor filmova. U 20:05 počinje film Braća vjetra, slijedi Znojem do love od 21:45, pa Dobri momci u 23:55, Svi su ludi za Mary u 1:45 i Srebrni pastuh u 3:45. 

RTL 

Filmski maraton pripremio je i RTL uz Igre gladi: Šojka rugalica drugi dio od 20 sati, nakon čega slijedi Prometej Ridleyja Scotta u 22:10. Na kanalu RTL 2 očekuju vas popularne serije poput Dr. Housea, NCIS-a, Teorije velikog praska i Prijatelja. 

Nova TV

Novogodišnju emisiju pod nazivom I godina nova 2020. pripremila je Nova TV, a u njoj vas čekaju već dobro poznati likovi. Ivica Zadro će se već tradicionalno pojaviti u ulozi najpoznatijeg televizijskog barmena uz ekipu koju čine Srećko (Žarko Potočnjak), Pišta (Slavko Pintarić), Policajac (Tomislav Štriga), Roman (Damir Mihanović Ćubi) i Doline (Branimir Vidić). Njima će se pridružiti i glumci iz omiljenih serija Na granici i Drugo ime ljubavi, a u glazbenom programu nastupit će brojni popularni glazbenici poput Jasmina Stavrosa, Mate Bulića, Lidije Bačić, Dražena Zečića, Minee...

Nakon toga do jutarnjih sati emitirat će se glazbeni hitovi u emisiji S Novom do jutra. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.