Obama, Springsteen i Spielberg na tajnoj večeri, javio se kuhar: "Popilo se..."

Foto: Instagram

BIVŠI predsjednik SAD-a Barack Obama snimljen je na večeri u Barceloni zajedno s redateljem Stevenom Spielbergom i pjevačem Bruceom Springsteenom.

Britanski Guardian piše kako je društvo u tajnosti rezerviralo mjesta u elitnom restoranu Amar u hotelu Palace u četvrtak navečer, i to samo nekoliko sati prije dolaska na večeru, a navodno im je mjesto preporučio španjolsko-američki kuhar Jose Andres.

Osoblje restorana sve do zadnjeg trenutka nije znalo tko su specijalni gosti, a jednom kada su Obama, Spielberg i Springsteen došli i večerali, snimili su i nekoliko slika s radnicima restorana.

"Zadovoljstva koja vam ovaj posao donosi", napisao je jedan od članova osoblja, Pol Perello, i objavio zajedničku sliku.

"Popilo se"

Što se večere tiče, kuhar hotela Amar Rafa Zafra rekao je za španjolsku Cadenu SER da su Obama i društvo došli poprilično umorni, ali da su bili raspoloženi i da su isprobali sve.

"Nazvao me kuhar Jose Andres i rekao mi da je to vrlo važan stol i da nikome ne govorimo ništa. Naravno, ja sam malo počeo istraživati i vidio sam da Obama dolazi u Barcelonu i da Springsteen tu ima koncert", rekao je kuhar i naglasio kako su gosti bili dobro raspoloženi i da su htjeli sve isprobati, uključujući školjke, kamenice, kavijar, a tvrdi i da se popilo.

"Najmanje je popio onaj koji je kasnije morao raditi", rekao je Zafra koji je aludirao na Springsteena i njegov koncert u petak. Komentirao je i zajedničku fotografiju.

Obama pjevala na koncertu

"Ljudi iz osiguranja su nam rekli da ih ne pitamo za fotografije, ali netom prije odlaska Obama je ušao u kuhinju i rekao nam da je ovo bio jedan od njihovih najboljih obroka i ako se mogu fotografirati s cijelom ekipom", rekao je Zafra.

U petak su pak Obame viđene u gradu kako razgledavaju znamenitosti, a što se tiče Springsteenova koncerta, koji se održao navečer, na njemu je nastupila i Michelle Obama koja je pjevala back vokale na pjesmi Glory Days, a snimka je objavljena na Twitteru.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.