Obitelj Beckham dizajnirala "humanitarne" majice

SLAVNI supružnici Beckham, David i Victoria, dizajnirali su majice koje će se prodavati u sklopu ovogodišnjeg sportsko-humanitarnog događaja "Sport Relief".
 

Cijela obitelj Beckham sudjelovala u kreativnom poslu

Victoria i David su, uz pomoć trojice sinova, dizajnirali kolekciju majci za muškarce, žene i djecu, koje se već mogu naći u trgovinama "Sainsbury´s" i "TK Maxx" u Velikoj Britaniji. Majice se mogu naručiti i preko interneta, na stranicama "Sport Reliefa", a sav novac od prodaje ići će dobrotvornoj akciji te organizacije.

"David i ja smo jako sretni što sudjelujemo u ovoj akciji.  Ponosna sam na njega i dečke, te na njihov kreativni doprinos", rekla je Victoria koja jedina u obitelji već ima iskustva s dizajniranjem. "Za nas je to bila izvanredna prilika da radimo zajedno i da svoju djecu educiramo i ukažemo im na to da novac prikupljen u ovoj akciji može pomoći mnogim ljudima koji ga trebaju" dodala je slavna Viki.

Sudionici "Sport Reliefa" donacijama pomažu potrebitima

"Sport Relief" okuplja izvanredne ljude koji svojim postupcima žele promijeniti stanje svijesti i život drugih. Neki od njih su bili i David Williams koji je preplivao kanal La Manche te Eddie Izzard koji je trčao britanski maraton. 

Ove godine događanje traje od petka, 19.ožujka, do nedjelje 21.ožujka., a u tome će vremenu biti organiziran i maraton "Sainsbury´s Sport Relief Mile" na kojem mogu sudjelovati svi koji žele pomoći i uključiti se u ovu sportsko-humanitarnu akciju. Sav će novac biti doniran organizaciji "Comic Relief" koja pomaže promijeniti živote siromašnih i ugroženih ljudi, kako u Velikoj Britaniji tako i u svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.