Obitelj Michaela Jacksona o presudi doktoru Murrayu: Pravda je zadovoljena!

LA TOYA JACKSON i njezina sestra Rebbie zadovoljne su presudom u kojoj je liječnik Conrad Murray proglašen krivim za ubojstvo Michaela Jacksona iz nehaja. Samo nekoliko minuta nakon izricanja presude, La Toya je rekla: "Pravda je zadovoljena", dok je Rebbie drago da je cijela sudska saga napokon gotova. "Sretna sam što je sve završilo. Ništa nam ga neće vratiti, ali sretna sam što su Murraya proglasili krivim", rekla je Rebbie.

La Toya je potvrdila kako je upravo ona u sudnici povikala "To!" nakon što je čula presudu. Cijela obitelj pokojnog kralja popa bila je prisutna u sudnici, a još jedna njegova sestra, Janet, skratila je turneju po Australiji kako bi se našla na čitanju presude.

Liječnik može dobiti od uvjetne kazne do četiri godine zatvora, a svakako će izgubiti dozvolu za rad

Michaelovi roditelji Katherine i Joe jedva su dočekali ovakvu presudu. "Vrlo smo dugo čekali ovaj trenutak i nikako nismo mogli zadržati suze u sudnici. Iako ništa ne može vratiti našeg sina, pravda je napokon zadovoljena, želimo zahvaliti poroti na tome", rekli su u svojoj službenoj izjavi. "Ne možemo dočekati da dođemo doma i podijelimo ovaj dan s Michaelovom djecom", dodaju pjevačevi roditelji.

Conradu Murrayu kazna će biti izrečena 29. studenog. Budući da mu je odbijen zahtjev za puštanjem uz jamčevinu, jer sudac misli da je opasan za okolinu, liječnik će do izricanja kazne biti u zatvoru. O tome kakvu će kaznu dobiti odlučit će isključivo sudac Michael Pastor, a kazna bi mogla biti u rasponu od uvjetne do četiri godina zatvora. Kako pišu američki mediji, ukoliko bude morao iza rešetaka, vjerojatno to neće biti državni zatvor, već okružni. U svakom slučaju, liječnik će izgubiti medicinsku dozvolu za rad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.